Skip to main content

Modern arbetsplats

Publicerat: 5.07.2024 - Kundcase

Stärkt säkerhet och ökad produktivitet i Microsoft 365

Östra Grevie Folkhögskola ville stärka säkerheten i sin Microsoft 365 och anlitade Upheads för att säkerställa hög säkerhet utan minskad produktivitet. Genom bland annat säkerhetsåtgärder, enhetshantering och regelbundna utbildningar höjer Östra Grevie sin säkerhet och arbetar kontinuerligt för att behålla den.

Läs mer

Publicerat: 29.05.2024 - Blogg

Kom igång med Microsoft Copilot

Copilot fungerar som en digital assistent som kan effektivisera många av dina dagliga arbetsuppgifter. Från att sammanfatta möten i Microsoft Teams till att hjälpa dig skapa innehåll för dina e-postmeddelanden i Outlook, kan Copilot spara dig både tid och energi.

Läs mer

Publicerat: 2.05.2024 - Blogg

Microsoft Copilot, nu på svenska

Vi på Upheads är glada att kunna meddela att Microsoft Copilot nu finns tillgänglig på svenska, vilket kommer effektivisera sättet svenska företag arbetar med Microsoft 365 idag.

Läs mer

Publicerat: 4.03.2024 - Blogg

Upplev kraften med nya Teams 2.0

Microsoft utvecklar ständigt samarbetsplattformen Teams för att ge nya möjligheter till användare och organisationer att samarbeta smidigare både internt och med andra organisationer. Nu är nya Teams här, vi guidar dig genom alla nyheter i vår artikel!

Läs mer