Skip to main content

Upheads erbjuder nya affärsmöjligheter

Kontakta oss

Digitaliseringens framfart, med Microsoft i spetsen, har förändrat spelplanen för individer och företag. IT är inte en stödfunktion utan har en central roll i företags DNA och affärsutveckling. Vi fokuserar på Microsofts molntjänster och vet vilka möjligheter Microsofts molnplattform erbjuder.

Niclas WeSafe0575 1_webb

Niclas: Vår Power Platform stjärna

Upheads Evergreen

Lyft din verksamhet till nästa nivå med vår premiumtjänst Upheads Evergreen. Välj vilken nivå som passar dig, från grundlig övervakning och insikter om din miljö, till vår fullservice-lösning där Evergreen sköter allt – vi är proaktiva och agerar omedelbart vid eventuella avvikelser. Låt oss vara drivkraften bakom din IT, så kan du fortsätta fokusera på din kärnverksamhet.

Läs mer

[ Ta en titt på våra olika erbjudande ]

 • Modern Workplace

  Som specialister på Microsoft 365 hjälper vi er att förbättra kommunikation, samarbete, dokumenthantering, projekt och processer. Vi utnyttjar kraften i Microsoft 365 och ökar er produktivitet med hjälp av verktyg som Microsoft Teams, Viva, Sharepoint, OneDrive och andra produktivitetsappar.

  Läs mer
 • Säkerhet & Infrastruktur

  Varje dag drabbas företag, stora som små av cyberattacker. Det kan få stora konsekvenser och skada din organisation, ekonomin och dina medarbetare. Det finns tusentals lösningar för IT-säkerhet, men med Upheads kan du vara säker på att du alltid har den bästa lösningen på marknaden.

  Läs mer
 • Microsoft Azure

  Vi säkerställer effektivitet, kontroll och säkerhet i din Azure miljö. Vi ser till att din miljö utvecklas kontinuerligt i takt med plattformen för att löpande säkerställa att ni som organisation kan dra maximal nytta av tjänsterna.

  Läs mer
 • Microsoft Power Platform

  Microsoft Power Platform är i grund och botten en smart samling low-code verktyg, skapade för att hjälpa organisationen att förenkla, effektivisera, analysera och automatisera processer. För oss är det tydligt att företag idag måste våga ta klivet in i effektiviseringens och automatiseringens värld för att förbli konkurrenskraftiga.

  Läs mer
 • AI för företag

  Visste du att företag som implementerar artificiell intelligens (AI) har visat sig ha en konkurrensfördel gentemot sina konkurrenter? Genom att använda AI kan ditt företag effektivisera er verksamhet, förbättra kundupplevelsen och öka lönsamheten.

  Läs mer
 • Övriga tjänster

  Med vår erfarenhet och kunskap inom Microsofts molnplattform, hjälper vi dig och din organisation att nyttja tekniken maximalt och på så sätt skapa nya affärsmöjligheter.

  Läs mer

[ Vill du veta hur vi kan hjälpa ditt företag att utvecklas med Microsofts molntjänster? ]

Ta kontakt – vi berättar gärna mer!

Trött på att fylla i formulär?

Du kan också ringa 040-626 75 00,  måndag–fredag kl. 08-17, eller skicka ett mail till kontakt@upheads.se