Skip to main content

Övriga tjänster

Kontakta oss

Med vår erfarenhet och kunskap inom Microsofts molnplattform, hjälper vi dig och din organisation att nyttja tekniken maximalt och på så sätt skapa nya affärsmöjligheter.

WeSafe0174_webb

[ Våra tjänster ]

 • Upheads Molnkund

  Erbjudandet är till för samtliga kunder som lägger licenserna hos Upheads och är grunden i ekvationen att omfördela tid och ekonomi från drift till innovation för att skapa konkurrenskraft. 

  Läs mer
 • Upheads Supportavtal – fastpris

  Med vårt fastprisavtal behöver du inte tänka på intern utbildning och fortbildning av konsulter, du får istället tillgång till vår samlade kompetens med experter inom varje fält.

  Läs mer
 • Kund och utbildningsportal

  I vår kund- och utbildningsportal hittar du som har dina licenser hos Upheads guider och utbildningar, men också mängder av appar, mallar, flöden och resurser. Allting är fritt fram att ladda ner och börja använda i din verksamhet.

  Läs mer
 • Upheads Wifi – fastprisavtal

  Med Upheads Wifi fastpristjänst ser vi till att ni har ett flexibelt, kraftfullt och driftsäkert trådlöst nätverk. Vi säkerställer funktionalitet, övervakar och agerar på eventuella driftstörningar.

  Läs mer
 • Workflow samarbetspartner

  Söker du teknik till mötesrummet, företagstelefoni, print och scanning lösning. Eller är du nyfiken på möjligheterna med Teams Room, tillsammans med Workflow utvecklar och effektiviserar vi er vardag.

  Läs mer
 • Upheads Teams Rooms

  Kom igång med din nya Teams Rooms utrustning på rätt sätt och skaffa fler effektiva arbetsdagar. Du får uppsättningen anpassad efter dina specifika företagsbehov, dessutom expertis inom både licensrådgivning och teknik.

  Läs mer

[ Vill du veta mer om vad vi kan hjälpa ditt företag med? ]

Ta kontakt – vi berättar gärna mer!

Trött på att fylla i formulär?

Du kan också ringa 040-626 75 00,  måndag–fredag kl. 08-17, eller skicka ett mail till kontakt@upheads.se