Skip to main content

Microsoft 365 – Säkerhet och infrastruktur

Få en kostnadsfri säkerhetsanalys

Den ökade användning av mobila enheter i kombination med att den privata och arbetsrelaterade sfären alltmer smälter samman. Vilket innebär att organisationers informationstillgångar exponeras på helt nya sätt. Läs mer om hur våra säkerhets- och infrastrukturlösningar kan stärka just din organisation.

Samuel2

[ Våra tjänster inom säkerhet ]

 • Upheads Enhetshantering

  Det nya arbetslivet kräver ett allt större utbud av enheter och appar för att upprätthålla produktiviteten. Den ökade användning av mobila enheter i kombination med att den privata och arbetsrelaterade sfären alltmer smälter samman, innebär att din organisations informationstillgångar exponeras på helt nya sätt.

  Läs mer
 • Microsoft 365 Backup

  Vi vet att förlorad data kan bli mycket kostsamt. Det kan gälla både yttre faktorer såsom virus och ransomware men även olyckliga användarmisstag. Som användare av Microsoft 365 har du en inbyggd “standardbackup” för att återta förlorade eller raderade objekt inom en tidsbegränsad period.

  Läs mer
 • Säkerhet som tjänst

  Vi upprätthåller säkerheten i din Microsoft 365 miljö genom att övervaka er organisations miljö. Vi agerar så fort vi får in ett larm och åtgärdar problemet.

  Läs mer
 • Känslighetsetiketter

  Användare i er organisation samarbetar med dokument och e-post både internt och externt. Detta innebär att information inte alltid ligger skyddad på ett och samma ställe utan kan transporteras mellan användare, appar, enheter och tjänster.

  Läs mer
 • Microsoft 365 som tjänst

  Med vårt erbjudande Microsoft 365 som tjänst får du verktygen, processen och strukturen du behöver för att optimera användningen av Microsoft 365 plattformen. Vi mäter och analyserar er organisations användning av plattformen och hur de olika delarna är konfigurerade.

  Läs mer

[ Vill du veta mer om vad vi erbjuder inom säkerhet och infrastruktur? ]

Ta kontakt – vi berättar gärna mer!

Trött på att fylla i formulär?

Du kan också ringa 040-626 75 00,  måndag–fredag kl. 08-17, eller skicka ett mail till kontakt@upheads.se