Kostnadsfri säkerhetsanalys av er Microsoft 365 – miljö

Att de digitala hoten mot verksamheten ökar är tydligt. Oavsett bransch eller storlek av din verksamhet, måste du räkna med att utsättas för hot och intrångsförsök. Samtidigt kan vi konstatera att den genomsnittliga säkerheten i Microsoft 365 är låg och många verksamheter har stora säkerhetsbrister. Därför vill vi erbjuda en kostnadsfri säkerhetsanalys av er Microsoft 365 – miljö.

Säkerhet som tjänst

Du kan, med enkla medel, säkra upp din miljö och åtgärda de största säkerhetsbristerna. Genom att göra detta skyddar du dig mot attacker som allt för många organisationer drabbats av, oftast helt i onödan.

I vår säkerhetsanalys får du under en kostnadsfri konsulttimme möjligheten att diskuterar kring din miljö och uppsättning med en molnsäkerhetsexpert. För att få konkreta och handfasta tips på hur du bättre kan skydda din organisation mot:

  • Phishing / Kontokapning
  • Bedrägerier mot nyckelpersoner
  • Ransomware
  • Spridning av känsligt material
  • Dataförlust

 

Varför ska jag ta mig tid för en säkerhetsanalys?

I bästa fall får du konkret hjälp med hur du kan utveckla säkerheten för din organisation. I värsta fall, som egentligen är bästa scenariot, får du ett kvitto på att du har gjort ett utmärkt arbete för att skydda din organisation mot digitala hot och kan sova lugnt med vetskapen om att din miljö är trygg och säker. Oavsett är det en väl spenderad timme.

 

Vad händer efter vårt möte?

Konsultationen innebär inga vidare förpliktelser och det är helt upp till dig hur du vill gå vidare efter konsultationen. Du kan välja att göra ingenting, använda tipsen för att utveckla din miljö själv, ta hjälp av din befintliga partner eller anlita Upheads. Vi har full respekt för ditt val och du väljer själv när och om du vill ha vidare assistans från oss.

 

Varför gör Upheads detta?

Konsultationen ger oss en möjlighet att få kontakt med dig och ge prov på vår kunskap inom området, samtidigt som du får konkreta vinster från vårt möte. Välkommen att kontakta oss eller rekommendera oss till någon som du vet kan behöva vår hjälp.

 

Boka nu, du kommer inte att ångra dig!

Kostnadsfri säkerhetsanalys av er Microsoft 365 miljö

Ja tack, jag vill gärna boka upp en kostnadsfri säkerhetsanalys