Skip to main content

Microsoft Power Platform

Se vår Power Apps Collection

Upheads tillsammans med Power Platform hjälper organisationer att förenkla, effektivisera, analysera och automatisera processer. I alla organisationer finns behov av att utveckla processer och arbetssätt. Pressen på IT blir ofta hög för att kunna stötta verksamheten i den utveckling de behöver. Att jobba med Microsoft Power Platform blir ett sätt att accelerera digitaliseringen genom att ta bort många av de hinder som tidigare funnits för systemutveckling.

Niclas WeSafe0575 1_webb

Niclas: Power Platform guru och blir alltid extra glad för fika på kontoret

[ Våra tjänster inom Power Platform ]

 • Integrationer med Microsoft 365

  I takt med att digitaliseringen av våra arbetsuppgifter ökar så ökar även vårt behov av digitala system. Detta i sin tur kräver mer av våra medarbetare som måste lära sig arbeta på flera olika plattformar, system med flera inloggningsuppgifter.

  Läs mer
 • Governance som tjänst

  Med Power Platforms affärsapplikationer kan funktioner och automatiseringar skapas av de anställda, för de anställda. Power Platform öppnar nya sätt för våra medarbetare att förbättra sina egna affärsprocesser.

  Läs mer
 • Upheads Underhållsavtal – Power Platform

  Inom ramen för avtalet säkerställer vi att era appar och processer är optimerade och att de uppdateras i takt med plattformens utveckling och nya releaser.

  Läs mer
 • Upheads Power Apps Collection

  Med Microsoft Power Apps skapar vi skräddarsydda appar till din organisation. Vi bygger professionella appar, för att du ska effektivisera och utveckla din organisation.

  Läs mer
 • Upheads AI Power Platform

  Genom att kombinera kraften i GPT-4 med flexibiliteten och anpassningsförmågan hos Microsoft Power Platform. Ger vår plattform företag möjligheten att automatiskt samla in, analysera och agera på data som aldrig förr.

  Läs mer

[ Vill du veta mer om hur vi kan hjälpa ditt företag inom Microsoft Power Platform? ]

Ta kontakt – vi berättar gärna mer!

Trött på att fylla i formulär?

Du kan också ringa 040-626 75 00,  måndag–fredag kl. 08-17, eller skicka ett mail till kontakt@upheads.se