Skip to main content

Governance som tjänst

Power Platform möjliggör för medarbetare att skapa och automatisera affärsprocesser. Det stärker både företagsanvändare och IT, men kräver styrning för säkerhet och efterlevnad.

Kontakta oss för offert

Med Governance som tjänst får du:

 • Synlighet och insikter för din Power Platform – implementering
 • Hantering av dina företagsresurser, inklusive larm, övervakning och åtgärder för Power Plattform resurser som inte fungerar
 • Larm när lagringsutrymmet tar slut, samt rekommendationer för optimering av lagringsutrymmet
 • En månatlig rapport med rekommendationer för att utnyttja Power Plattformen optimalt
 • Upheads DLP (dataförlustskydd) policyhantering
 • Administratörsanalys som visar kapacitet och aktivitet på Microsoft Dataverse, Power Apps och Power Automate
 • Upheads efterlevnadsprocesser garanterar att du följer gällande lagar och regler.
Governance

Hur ser din framtid ut med Power Platform?

 • Hur hanterar du licenskostnaderna för Power Platform och dess produkter (Power BI, PowerApps, Microsoft Flow, Power Automate)?
 • Hur håller du reda på lagringskostnaderna för data lagrad i Power Platform?
 • Vad är dina strategier för att säkerställa säkerheten i Power Platform utan att det påverkar produktiviteten hos dina anställda?
 • Vilka verktyg och expertis använder du för att hantera utmaningarna med att hålla Power Platform strukturerad, säker och under kontinuerligt underhåll?
 • Hur hanterar du problem med flöden, applikationer, automatiseringar eller rapporter som inte fungerar i Power Platform? Vad är dina felsöknings- och åtgärdsstrategier för att lösa problemen snabbt och effektivt?
Dator med loggan Upheads på

Varför Upheads Power Platform Governance?

Upheads Power Platform Governance är den ultimata lösningen för att hålla kontroll över din Power Platform-miljö. Med vår hjälp kan du enkelt optimera dina licenser och lagringskapacitet för att säkerställa att kostnaderna inte springer iväg. Vi moniterar och agerar på larm från applikationer, flöden, rapporter och automation, så att du alltid kan vara säker på att din miljö fungerar som den ska.

Vår expertis inom Power Platform governance gör det möjligt för oss att hjälpa dig att hålla din miljö strukturerad, säker och under kontinuerligt underhåll, så att du inte behöver oroa dig för eventuella säkerhetsrisker eller produktivitetsproblem.

Med Upheads Power Platform Governance kan du fokusera på att utnyttja alla möjligheter som Power Platform erbjuder. Vår lösning hjälper dig att hålla kontroll över kostnaderna, säkerställa säkerheten och maximera produktiviteten, så att du får ut mesta möjliga av din Power Platform-implementering.

 • Inbyggd säkerhet

  Microsoft Power Platform är en del av Microsoft Cloud och erbjuder grundläggande säkerhet för ditt företag. Med denna säkerhet kan du skydda dina data, system och användare mot hot och attacker. Säkerhet är en grundpelare i Power Platform, så att du kan fokusera på att bygga och utveckla dina lösningar utan att behöva oroa dig för säkerheten. På så sätt kan du tryggt och säkert dra nytta av alla möjligheter som Power Platform erbjuder.

 • Power Platform strategiplan

  Vi delar med oss av vår erfarenhet tillsammans med best practice genom att erbjuda mallar, policyer och styrningsplaner för dina miljöer och Power Platform. Detta hjälper dig att strukturera och säkra din miljö, samtidigt som du kan dra nytta av vår erfarenhet och expertis för att förbättra och utveckla dina lösningar. Vi uppdaterar också våra verktyg regelbundet för att garantera att du alltid har de senaste lösningarna och metoderna tillgängliga.

 • Skalbarhet

  Vi hjälper dig att konfigurera och kontrollera administratörsresurser, enkelt utföra alla konfigurations- och säkerhetspolicyer samt övervaka uppgifter från ett enda intuitivt gränssnitt. Vi tar hand om de tekniska detaljerna så du kan fokusera på att utveckla och förbättra dina lösningar.

  Läs mer: COE

 • Övervakning och larm

  Vi ger dig insikter och insyn i hela din Power Platform-distribution. Vi får en överblicksbild av hur din miljö presterar och larm när något inte fungerar som det ska. Vi får larm på Power Apps, Microsoft Flow, Power BI och automatiseringar, detta hjälper oss att snabbt identifiera problemet. Du kan vara säker på att din miljö alltid fungerar som den ska och undvika avbrott i den dagliga verksamheten.

 • Efterlevnadsbehov

  Vi erbjuder en omfattande lösning för att hjälpa dig att uppfylla globala, regionala och branschspecifika krav för hantering av data. Vårt verktyg ger dig kontroll och insikter om dina data, så att du kan följa gällande lagar och föreskrifter. Detta hjälper dig att skydda dina data och undvika eventuella överträdelser eller förluster.

 • Licensering

  Vi hjälper till att optimera licensiering av Power Platform, det inkluderar Power Apps, Power Automate, Power Virtual Agents, Power Pages och Dynamics 365. Vi säkerställer att alla användare har rätt licenser för att kunna använda de olika verktygen och funktionerna i Power Platform. Detta inkluderar också övervakning av användningen för att se till att man inte överskrider sina licenser och att man utnyttjar dem på bästa sätt. Vi erbjuder också månatliga rapporter med rekommendationer för att optimera användningen av Power Platform.

[ Vill du veta mer om Governance som tjänst? ]

Ta kontakt – vi berättar gärna mer!

Trött på att fylla i formulär?

Du kan också ringa 040-626 75 00,  måndag–fredag kl. 08-17, eller skicka ett mail till kontakt@upheads.se