Skip to main content

Inspiration från molnet

Läs inspirerande bloggartiklar, kundcase och nyheter från Upheads. Här finner du också våra inspelade utbildningar och webinar, allt för att du och ditt företag ska utvecklas med Microsofts molntjänster.

Publicerat: 29.05.2024 - Blogg

Kom igång med Microsoft Copilot

Copilot fungerar som en digital assistent som kan effektivisera många av dina dagliga arbetsuppgifter. Från att sammanfatta möten i Microsoft Teams till att hjälpa dig skapa innehåll för dina e-postmeddelanden i Outlook, kan Copilot spara dig både tid och energi.

Läs mer

Publicerat: 2.05.2024 - Blogg

Microsoft Copilot, nu på svenska

Vi på Upheads är glada att kunna meddela att Microsoft Copilot nu finns tillgänglig på svenska, vilket kommer effektivisera sättet svenska företag arbetar med Microsoft 365 idag.

Läs mer

Publicerat: 4.03.2024 - Blogg

Upplev kraften med nya Teams 2.0

Microsoft utvecklar ständigt samarbetsplattformen Teams för att ge nya möjligheter till användare och organisationer att samarbeta smidigare både internt och med andra organisationer. Nu är nya Teams här, vi guidar dig genom alla nyheter i vår artikel!

Läs mer

Publicerat: 25.09.2023 - Utbildning | Webinar

Strukturera upp dina filer och dokument i Microsoft 365

Nu är tiden inne för en uppdaterad diskussion om fil och dokumenthantering, med en plattform som ständigt utvecklas och förändras, har möjligheterna aldrig varit större att optimera din arbetsdag. Häng med på vårt uppdaterade webinar om fil och dokumenthantering 2.0 och få samma WOW känsla som vi får varje dag!

Läs mer