Skip to main content

Workflow – Samarbetspartner

För att möta det hybrida arbetslivet behöver vi förbättra och anpassa mötesupplevelsen med ljud, video och samarbete. Vi vill föra samman alla människor med funktioner som möjliggör möten där alla kan känna sig delaktiga.

Kontakta oss

Workflow erbjuder

 • Mötesteknik
 • Microsoft Teams Rooms
 • Företagstelefoni
 • Print och scanninglösningar
Erbjudande - Teams Rooms2

Upheads + Workflow = Din organisation i framkant

Med Upheads som din IT leverantör av Microsofts molntjänster ligger du redan långt fram i dagens digitalisering. Men utvecklingen går i rasande fart och för att hålla dig i framkant i det nya hybrida arbetslivet behövs teknik som ger din mottagaren en känsla, en upplevelse. Oavsett om du sitter i möte med en kund, håller i ett webinar eller leder en utbildning måste tekniken gynna både dem som är på plats men också dem som deltar på distans.

För att du ska kunna uppnå och leverera bästa upplevelsen, tillsammans med teknik i framkant samarbetar vi på Upheads med Workflow. Workflow levererar lösningar för att du ska få ut maximalt av din arbetsdag, oavsett om den sker på distans eller på kontoret.

Kvinna som sitter vid datorn

[ Tillsammans med Workflow erbjuder vi följande lösningar: ]

 • Mötesteknik

  AV-teknik innehåller allt inom audio visuell utrustning som projektorer, whiteboard, bildskärmar och såväl trådade som trådlösa presentationssystem. Med interaktiva skärmar kan ni skapa trådlöst samarbete med digitala whiteboards, de kan även fungera som informationsskärmar för intern och extern kommunikation.

 • Microsoft Teams Rooms

  Förvandla era mötesrum till stora konferensrum med fantastiska möjligheter för samarbete genom Teams Rooms. Ta del av en teamupplevelse genom Microsoft Teams Rooms som är lätt att använda, distribuera och hantera. Starta era möten i tid med en knapptryckning, projicera direkt till displayen i rummet och dela med deltagarna, som kan befinna sig var som helst i världen.

 • Print och scanninglösningar

  Alla verksamheter ser olika ut och behovet för skrivare och scanner kan variera. Med ett stort utbud av skrivare och scanners, tillsammans med er kommer vi fram till vilken lösning som passar bäst för just er verksamhet. Hårdvara och support erbjuds i ett och samma paket, med driftklara maskiner och tillgång till service från första dagen.

 • Företagstelefoni

  Behöver ni både ett samarbetsverktyg för företagets anställda och/eller en telefonväxel? Nu kan du hålla videomöten, chatta med kollegor och kunder, ta emot samtal och dela dokument – allt i samma användarvänliga arbetsflöde.

[ Vill du veta mer om hur Upheads och Workflow kan hjälpa ditt företag? ]

Ta kontakt – vi berättar gärna mer!

Trött på att fylla i formulär?

Du kan också ringa 040-626 75 00,  måndag–fredag kl. 08-17, eller skicka ett mail till kontakt@upheads.se