Vi lanserar en ny licensportal för våra kunder, WeSafe Cloud Marketplace

Nu kan vi äntligen berätta om vår senaste lansering som vi är väldigt stolta över. Att dela med sig av nyheter är alltid roligt, men extra kul är nyheter som gör livet enklare för våra kunder. Och nu har vi just en sådan nyhet att bjuda på.

Vi har nyligen lanserat en ny och bättre molnbaserad licensportal för våra kunder, WeSafe Cloud Marketplace. Den ger dig en total överblick över allt som har med ditt företags Microsoft-licenser att göra – antal, kostnader, lösenord och allt annat du vill ha full koll på. Så säg hej till ett modernt och transparent nav med smidiga självbetjäningstjänster som du har tillgång till när det passar dig.

Hantera era Microsoft-licenser själv

Med Wesafe Cloud Marketplace kan du sköta mycket kring era användarlicenser själv istället för att behöva ta hjälp av oss. I självbetjäningstjänsten kan du till exempel köpa till licenser om ni blir fler på kontoret, plocka bort licenser för medarbetare som slutat (endast vid avtalsslut, läs mer här) och nollställa lösenord.

Med andra ord slipper du nu att kontakta vår kundtjänst när du vill göra förändringar. Istället kan du göra dem själv när det passar dig. När som helst, dygnet runt, utan att behöva ta hänsyn till våra öppettider. Du kan dessutom köpa WeSafes specialerbjudanden och hantera tredjepartstjänster som exempelvis Adobe direkt i portalen. Allt samlat på ett ställe.

     

Hjälp av både digital assistent och vår personal

Den stora drivkraften bakom vår nya portal har varit att kunna leverera en så effektiv och användarvänlig support som möjligt till dig som kund. En stor del av vår support har tidigare skett via mejl, chatt och telefon. Framöver kommer det första steget i supportlinjen att vara en smart AI-bot med koppling till CMS baserad på Microsoft Virtual Assistant. En intelligent (och väldigt trevlig) digital assistent som står till din tjänst för att hjälpa dig på bästa sätt.

Skulle den virtuella assistentens hjälp inte vara tillräcklig kan du även boka en tid med någon av våra medarbetare via portalen. Dessutom kan du via Teams få en direkt koppling till oss så att du enkelt kan få support den vägen utan omvägar. Sist, men definitivt inte minst, kan du starta ett case direkt med Microsoft via chatt i portalen.

               

 

En effektiv och kostnadsmedveten leverantör

Att förbättra kundupplevelsen står alltid högt på vår agenda och det har varit ett långt och omfattande projekt att ta fram den nya kundportalen. Men nu har vi rott det hela i hamn och vi är oerhört stolta att kunna lansera en automatiserad självbetjäningstjänst med optimerad support.

Anledningen till att vi satsar på automatisering och självbetjäning är att vi vill vara en effektiv leverantör som frigör våra medarbetares tid till annat än att ta hand om kundtjänstärenden. Nu kan de istället lägga sin värdefulla tid på att till exempel hjälpa dig att maximera värdet av Microsofts molntjänster. Vi vill också minimera kostnaderna för dig som kund genom att automatisera våra processer så mycket som möjligt. Och självklart ska vi leva som vi lär. Ett företag som hjälper sina kunder med automatisering och digitalisering måste ju även använda sådana lösningar själva.

Nygammalt resurscenter kompletterar licensportal

Vad händer då med den gamla kundportalen när den nya gjort entré undrar kanske du? Vi kan glädja dig med att vår gamla trotjänare får leva vidare, men i en annan form. När den nya portalen blir navet för självbetjäning och support får den gamla istället bli ett fullmatat resurscenter för våra kunder. Där får du bland annat tillgång till användbara mallar, instruktioner, appar, formulär och listor. Dessutom finns det ett omfattande utbildningsmaterial som hjälper dig att bli en bättre Microsoft-användare.

Sammanfattningsvis – välkommen till en ny och enklare jobbvardag som kund hos oss på WeSafe! Har du några frågor eller funderingar kring den nya licensportalen, dess funktioner eller något annat är det bara att du hör av dig så hjälper vi dig. Kontakta oss här!

För att komma till WeSafe Cloud Marketplace, tryck här!

Upheads Evergreen

Vi tar hand om hela er IT-miljö.

Från produktivitet och effektivitet, till uppdateringar, säkerhet och efterlevnad. 

Läs mer

Demo

Microsoft Viva - din nya medarbetarplattform

Tänk dig att ha tillgång till företagets intranät direkt i Teams. Med Microsoft Viva är det möjligt, Viva är plattformen där medarbetarnas kommunikation, engagemang, välbefinnande och kunskap står i centrum.

Läs mer och boka