Skip to main content

Microsoft 365 Skrivbord

Microsofts Azure Virtual Desktop låter dig köra en fullständig Windows 10-miljö på ett virtuellt skrivbord i molnet. Alla, även du som använder applikationer och affärssystem i en fjärrskrivbordsmiljö, har fullt stöd för Microsoft 365 och applikationer som Onedrive och Teams, på den enhet du vill.

Boka kostnadsfri demo

Med virtuellt skrivbord från Upheads får du:

 • Garanterat hög hastighet för dina applikationer
 • Full anpassning för Microsoft 365
 • Möjlighet att ersätta Citrix och Terminal Server
 • Säkerhet och flexibilitet genom Microsoft Azure
 • Mallar, utbildningar och best practice från oss
WeSafe0434 1_webb

Azure Virtual Desktop + Upheads kunskap och erfarenhet = Microsoft 365 skrivbord

Baserat på Azure Virtual Desktop har vi utvecklat en unik arbetsplatstjänst där du får tillgång till en arbetsplats byggd på vår kunskap och våra erfarenheter. Microsoft 365 skrivbord ger dig en arbetsplats anpassad och optimerad för att vara produktiv. Du får en standardiserad grunduppsättning för arbetsplatsen för samtliga användare i organisationen. Det gör att alla arbetar i samma miljö och nya medarbetare enkelt kan anslutas till organisationens arbetsyta.

Vi hjälper dig komma igång och säkerställer att tjänsten utvecklas löpande efter dina och organisationens behov.  Vi erbjuder även tilläggstjänster som fri support, enhetshantering som tjänst och tillgång till vår kund- och utbildningsportal.

Kille står och håller i ett möte med sina kollegor

[ Virtuellt Microsoft 365 skrivbord för din organisation ]

 • Anpassat för Microsoft 365

  Arbeta med alla dina Microsoft 365-applikationer, inklusive Teams och Onedrive. Stödet finns redan inbyggt i det virtuella skrivbordet – vi optimerar det för att passa din verksamhet.

 • Azure Virtual Desktop exklusivt för Microsoft Azure

  Azure Virtual Desktop släpps exklusivt för Microsofts egen molnplattform Microsoft Azure. Att tjänsten bygger på Microsoft Azure ger dig, stora fördelar vad gäller integration med övriga Microsofttjänster, administration, säkerhet och möjligheten att följa GDPR.

 • Tillgång till mallar och resurser

  Genom vår kundportal får du tillgång till appar, mallar och affärsflöden som vi utvecklat tillsammans med våra kunder. Här hittar du även det senaste utbildningsmaterialet från Microsoft tillsammans med våra egna tips och guider.

 • Hög säkerhet

  I och med att Microsoft 365-skrivbordet är fullständigt integrerat med Microsoft 365 och att skrivbordet ligger i Azure får du samma höga säkerhet som i din övriga Microsoft 365-miljö. I och med att all data ligger på det virtuella skrivbordet är den alltid skyddad.

 • Budgeterbar och skalbar IT

  Du betalar bara för det du använder och det är lätt att skala upp eller ner vid behov. Du behöver inte investera i dyra servrar, och eftersom ditt Microsoft 365-skrivbord körs i molnet blir enheternas prestanda inte lika viktig.

 • Arbeta i en standardiserad miljö

  Eftersom varje skrivbord till varje användare ser likadant ut är det lätt att skapa utbildningsmaterial, lägga till användare och göra inställningar centralt. I och med att det bara finns en miljö att underhålla är det lättare för oss att ta helhetsansvar för säkerhet, managering och backuper.

Small

Branding med egen logga och färger

Centralt managerat skrivbord

Regelbunden övervakad backup

Medium

Branding med egen logga och färger

Centralt managerat skrivbord

Regelbunden övervakad backup

Fri support för skrivbordet

Large

Branding med egen logga och färger

Centralt managerat skrivbord

Regelbunden övervakad backup

Fri support för skrivbordet

[ Vill du veta mer om Microsoft 365 Skrivbord? ]

Ta kontakt – vi berättar gärna mer!

Trött på att fylla i formulär?

Du kan också ringa 040-626 75 00,  måndag–fredag kl. 08-17, eller skicka ett mail till kontakt@upheads.se