Skip to main content

Förvandla din kommunikation med Microsoft Teams telefoni

Pris: 19 000 kr

Kontakta oss

För företag som är redo att ta steget mot en mer integrerad och effektiv kommunikationslösning, erbjuder denna workshop en unik möjlighet att utforska Microsoft Teams telefoni. Genom att kombinera teoretisk kunskap med praktiska insikter, är vi övertygade om att deltagarna kommer att lämna workshopen med de verktyg och den förståelse de behöver för att framgångsrikt implementera och utnyttja Microsoft Teams i sin organisation. 

Upheads AI CTA

Upptäck Microsoft Teams Telefoni

I denna fokuserade workshop utforskar vi Microsoft Teams telefoni och dess potential att transformera ert företags kommunikation. Vi går igenom funktioner, anpassar inställningar specifikt för er organisation och visar hur ni kan integrera Teams telefoni för att förbättra era kommunikationsflöden. Att fullt ut utnyttja denna lösning möjliggör effektivare intern och extern kommunikation, stärker projektledningen och ökar produktiviteten. Workshopen är designad för att ge er de insikter och verktyg som behövs för att framgångsrikt implementera Teams telefoni, en kritisk faktor i dagens snabbrörliga arbetsmiljö.

Skräddarsydd workshop

Är ni redo att övergå smidigt från traditionella telefonsystem till en mer integrerad plattform för kommunikation? Vår workshop är skräddarsydd för att möjliggöra en sömlös integration med Microsoft Teams, optimerad för just er organisation.

För vem? Vårt erbjudande riktar sig till organisationer som: 

  • Ännu inte utnyttjar hela potentialen i Microsoft Teams, möjligtvis på grund av organisatoriska utmaningar eller bristande användaradoption.
  • Är ivriga att uppgradera sitt samarbete genom att integrera Teams Telefoni för en mer effektiv kommunikation.

Vad erbjuder vi? Upheads Workshop ger er möjligheten att: 

  • Identifiera de unika utmaningarna i er organisation kring användningen av Microsoft Teams, specifikt Teams Telefoni.
  • Få djupgående kunskap om hur ni kan använda Teams Telefoni för att effektivisera kommunikation och samarbete.
  • Utforska anpassade inställningar och funktioner inom Teams Telefoni för att tillgodose era specifika kommunikationsbehov.

Vår workshop ger er de verktyg och insikter som krävs för att förvandla ert sätt att kommunicera med Microsoft Teams Telefoni.

 

Vår process 

  • Uppstartsmöte: Här pratar vi om målet med workshopen och fastställer planering av deltagare och datum 
  • Företagsanpassad workshop: En workshop där vi tillsammans kartlägger ert nuvarande arbetssätt och identifierar era behov och mål. 
  • Rekommendationer för nästa steg

[ Vill du veta mer om hur vi kan hjälpa ditt företag med Microsoft Teams telefoni? ]

Ta kontakt – vi berättar gärna mer!

Trött på att fylla i formulär?

Du kan också ringa 040-626 75 00,  måndag–fredag kl. 08-17, eller skicka ett mail till kontakt@upheads.se