Skip to main content

Säkerhet som tjänst

Att bemöta hot och attacker mot verksamheten, något som tyvärr ökar, måste prioriteras i organisationer idag. Med säkerhet som tjänst upprätthåller vi din organisations säkerhet i Microsoft 365.

Boka en kostnadsfri säkerhetsanalys

Med säkerhet som tjänst får du:

 • Konfiguration av Microsoft Defender för business
 • E-post säkerhetsinställningar
 • Säkerhetsövervakning och åtgärder vid attacker och hot
Säkerhet som tjänst

Varför säkerhet som tjänst?

Varje år utsätts små och medelstora företag för intrångsförsök. I takt med den snabba tekniska utvecklingen ökar också cyberhot och dataintrång kraftigt. Med säkerhet som tjänst så hjälper vi dig med säkerhetsinställningar och skyddar din Microsoft 365 miljö. Tjänsten ger er ett komplett skydd med Microsoft Defender och där ingår utveckling, underhåll och konfiguration av tjänsten.

Uppsättning av säkerhetsinställningar ställs även in för er e-post, för att skydda mot yttre hot och för att säkerställa att organisationen är betrodd.

Vi automatiserar och neutraliserar hot dygnet runt, samt agerar manuellt på de hot som kräver manuell hantering. Får vi in ett larm så agerar vi genast för att lösa problemet. Du som kund ska känna dig lugn och trygg medan vi hanterar och håller dig säker.

Två kollegor som ser glada ut på ett möte

[ Säkerhet som tjänst för din organisation ]

 • Microsoft defender

  Microsoft Defender för Business är ett komplett skydd för Windows, IOS, Android och MacOS som ingår i Microsoft 365 Business premium. I vår tjänst ingår utveckling, underhåll och konfiguration av tjänsten. Dessutom ingår övervakning vid larm och hot samt åtgärder vid säkerhetshot av vårt säkerhetsteam.

  Läs mer om det kompletta skyddet här: Microsoft Defender för Business

 • E-post säkerhetsinställningar

  Att ställa in E-post säkerhet enligt best practice är en viktigt funktion för organisationer idag. Dels för att skydda sig gentemot yttre hot såsom phishing men också för att säkerställa att man är en betrodd organisation av de man utbyter mailkommunikation med.

  I vår tjänst ingår att vi ställer in er E-post, därmed säkerställer vi att inställningarna följer best practice.

 • Säkerhetsövervakning och åtgärder vid attacker och hot

  Genom vår centrala säkerhetsövervakning, övervakar vi er miljö och blir larmade vid säkerhetshot. Vårt säkerhetsteam agerar på dessa hot och vidtar lämpliga åtgärder för att undanröja hotet.

  Med Microsofts hela säkerhetsteam och best practice i ryggen, automatiserar vi och neutraliserar hot 24/7 samt agerar manuellt på de hot som kräver manuell hantering.

[ Vill du veta mer om säkerhet som tjänst? ]

Ta kontakt – vi berättar gärna mer!

Trött på att fylla i formulär?

Du kan också ringa 040-626 75 00,  måndag–fredag kl. 08-17, eller skicka ett mail till kontakt@upheads.se