Skip to main content

Viva Connections – Intranät i Teams

Pris: 29 000 kr

Kontakta oss

Teknik, arbetsprocesser och rapporter i all ära, men det är medarbetarna som är företagets allra viktigaste kuggar. Och i det nya hybrida arbetslivet – där vi både arbetar på kontoret och hemma – ska fungera bra behöver vi jobba på nya sätt. Med Microsoft Viva, Microsofts nya medarbetarplattform, får du tillgång till en rad smarta verktyg för att få alla anställda att trivas och må bra på jobbet

Viva connections overview (1)

Microsoft Viva är plattformen för Employee Experience där medarbetarnas kunskap, engagemang och välbefinnande står i centrum. Det är där kommunikation, utbildning, resurser och insikter förs samman i det dagliga arbetsflödet.

[ Varför Microsoft Viva – Connections? ]

 • Informera, engagera och stärk

  Hjälp dina medarbetare att känna sig motiverade, oavsett arbetsplats, genom att främja kommunikationen med Microsoft Viva Connections.

 • Stärk kulturen och kommunikationen

  Skapa en modern medarbetarupplevelse med engagemang som är utformad för att få alla att delta och hålla sig uppdaterade.

 • Håll kontakten, genom alla led

  Upptäck relevanta nyheter och konversationer med de verktyg som behövs för att lyckas. Om alla får göra sin röst hörd, skapas en inkluderande företagskultur.

Vad ingår i Viva Connections – Intranät i Teams?

 • Workshopbaserat möte

Vi går igenom hur kommunikationen ser ut på ert företag idag, vilka verktyg och resurser använder ni. Därefter kommer vi visa fördelarna med ett intranät i organisationen och hur Viva Connections – Intranät i Teams kommer förenkla och stärka kommunikationen på ert företag.

 • Implementation av Viva Connections och intranätsmall

Uppsättning enligt bestpractice och vår erfarenhet, tillsammans med er organisations grafiska profil för ett personligt gränssnitt.

 • Genomgång/Demo av Viva Connections

Grundläggande utbildning för hur ni anpassar er startsida och får alla anställda engagerade i ert nya intranät

[ Vill du veta mer om Viva Connections? ]

Ta kontakt – vi berättar gärna mer!

Trött på att fylla i formulär?

Du kan också ringa 040-626 75 00,  måndag–fredag kl. 08-17, eller skicka ett mail till kontakt@upheads.se