Skip to main content

Microsoft 365 – Modern Workplace

Kontakta oss

På Upheads förstår vi vikten av en dynamisk och anpassningsbar digital arbetsplats. Vi specialiserar oss på att skapa skräddarsydda lösningar inom Microsoft 365 och Modern Workplace. Vilket inte bara höjer produktivitet utan även förenklar dagligt samarbete och kommunikation.

Robert5 Robert4

Robert: En mästare på Microsoft 365 och har alltid ett leende på läpparna

Identifiera och effektivisera era arbetsflöden

Många företag kämpar med outnyttjade resurser, som föråldrade intranät och ineffektiva kommunikationskanaler. Vi identifierar dessa brister och använder Microsoft 365 för att transformera hur ni kommunicerar och samarbetar. Genom verktyg som Microsoft Teams, Microsoft Viva, SharePoint och Power Platform omformar vi er arbetsdag genom att integrera och automatisera processer, skräddarsydda för att möta era specifika behov.

Kollegorna på Upheads

Skräddarsydda lösningar

Vår process inleds oftast med en interaktiv workshop där vi tillsammans identifierar era behov. Utifrån dessa insikter utformar vårt team av experter en skräddarsydd lösning, vilken vi sedan presenterar i en detaljerad genomgång. Vårt mål är att säkerställa en framgångsrik användaradoption av Microsoft 365, för att förbättra er digitala arbetsmiljö på lång sikt.

Möte på Upheads

[ Vi erbjuder följande inom Modern Workplace ]

[ Vill du veta mer om vad vi erbjuder inom Modern Workplace? ]

Ta kontakt – vi berättar gärna mer!

Trött på att fylla i formulär?

Du kan också ringa 040-626 75 00,  måndag–fredag kl. 08-17, eller skicka ett mail till kontakt@upheads.se