Skip to main content

AI har blivit en kritisk teknologi för företag globalt, det strategier för implementering och utveckling. Tredjeparts AI-lösningar erbjuder automatisering och effektivitet. Enligt Gartner är det viktigt att skilja mellan olika AI-verktyg och kontinuerligt uppdatera företagets AI-strategi.

Tammar Samuel

Upheads AI för företag

Vi är här för att stödja er i denna resa. Med hjälp av Microsofts verktyg, som Microsoft Viva och andra inbyggda funktioner i Microsoft 365, kan vi hjälpa er att utforma och implementera en AI-strategi som passar just er verksamhet. Dessa verktyg kan stödja er AI-strategi och hjälpa er att maximera potentialen av AI. Det går även att använda andra verktyg till att stötta er AI-strategi.

Vi hjälper er att dra nytta av AI i er verksamhet och anpassa den till era unika behov. AI-lösningar kan användas för att besvara e-post, skapa affärsförslag, formulera skräddarsydda säljargument och invändningar, producera videor, bilder, sociala medieinlägg, företagsnyheter, kunskapsartiklar, företagsbots, policydokument och mycket mer.

Utöver dessa resurser implementerar vi även Upheads AI Center of Excellence (CoE) i Microsoft Teams. Här kan medarbetare samarbeta och både dela samt hämta kunskap inom AI. Få en överblick i videon bredvid. 

[ Varför Upheads AI? ]

 • Rådgivning

  Vi erbjuder vägledning, hjälp med prompts och personas

 • Implementera

  Vi assisterar med att implementera tredjeparts AI-verktyg

 • Dokumentation

  Vi dokumenterar AI-implementeringar inom försäljning, marknadsföring, utveckling, HR, produktledning och mer

Introduktion – Hur ser vår arbetsprocess ut?

 • Presentation

Vi introducerar vårt team och delar våra erfarenheter av AI-implementeringar. Vi går igenom målet med workshopen och hur vi kan hjälpa er att utveckla en AI-strategi för er verksamhet.

 • Analys  

En noggrann analys utförs av era behov och möjligheter att använda AI. Vi samlar information genom ett skräddarsytt AI-formulär om avdelningar och processer som kan förbättras med AI-stöd.

 • Val av verktyg 

Tillsammans går vi igenom era behov, skapar en plan för hur ni ska använda AI i er organisation, samt väljer verktyg och prompter anpassat för er.  

 • Upheads AI Center of Excellence (CoE)

Vi utformar ert CoE genom att inkludera anpassade svar och planer i ert processbibliotek och skapar en samling av beprövade prompter för er verksamhet. Samt konfigurerar Viva Goals i Microsoft 365 och skapar AI-relaterade OKR-mål.

 • Utbildning

När verktygen är valda får ni en skräddarsydd utbildning där vi visar hur ni ska använda er av dem. Samt utbildning av ert nya AI Center of Excellence.

 • Skapande av rapport

Efter workshopen sammanställer vi all information som har samlats in och skapar en rapport med rekommendationer om hur er organisation bäst kan implementera och starta resan med AI.

[ Vill du veta mer om Upheads AI? ]

Ta kontakt – vi berättar gärna mer!

Trött på att fylla i formulär?

Du kan också ringa 040-626 75 00,  måndag–fredag kl. 08-17, eller skicka ett mail till kontakt@upheads.se