WeSafe presenterar för Microsoft partners runt om i världen hur man bäst levererar Microsoft 365

Vi på WeSafe är oerhört glada och stolta över att ha blivit utvalda att presentera för alla Microsoft partners runt om i världen hur man bäst levererar Microsoft 365. Martin Liljenberg, CTO på WeSafe har presenterat hur man med Microsoft 365 Business Premium hjälper organisationer att växa, driva lönsamhet och samtidigt minska riskerna i dessa föränderliga tider. Vill du också ta del av informationen, kan du se inspelningen här.

Vi kan med stor glädje och stolthet även berätta att vi är med i Microsofts globala resurskatalog. En katalog för partners som guidar Microsoft 365 Business Partners hur man möjliggör den digitala resan och skapar nya möjligheter. I katalogen finns bland annat framgångsrika exempel från verkligheten, praktisk vägledning och checklistor.

Vill du också att vi ska hjälpa ditt företag att säkerställa effektivitet och framtida konkurrenskraft? Läs mer om vårt erbjudande Microsoft 365 som tjänst eller kontakta oss för mer information.

Inspiration och kunskap direkt till din inkorg

Signa upp dig för vårt månatliga inspirationsbrev som ger dig tips, insikter och råd om nya arbetssätt, processer och säkerhet kopplat till Microsoft 365, Azure och olika verktyg i Microsofts molnplattform.