Vi välkomnar Simon Ohnback till Upheads!

Det är med stor glädje som vi välkomnar Simon Ohnback till vårt Customer Experience Team!

Simon gick sin IT-utbildning som supportspecialist 2018. Med nästan fem års erfarenhet från servicedesk, en period som IT-konsult och erfarenhet inom nätverk, är Simon en värdefull tillgång för vårt team. Hans intresse för cybersäkerhet har vuxit under de senaste tre åren, vilket har lett honom in på det spåret både tekniskt och byråkratiskt. Hos Upheads kommer Simon att fokusera på nätverk och lokal cybersäkerhet.

Välkommen Simon (2) 95003b87-580e-400f-92a5-dc14db7d8524

Simon och hans trogna vapendragare IT-maskoten Herman

På fritiden är Simon en händig person som gärna engagerar sig i diverse projekt, en hobby som spårar tillbaka till hans tid på byggprogrammet i gymnasiet. Han har också ett stort intresse för spelet Kill team som han gärna spelar med familj och vänner.

En unik aspekt Simon för med sig till Upheads är hans IT-maskot, marsvinet Herman. Herman representerar filosofin att när man navigerar på internet och möter suspekta element, är det viktigt att agera med marsvinets mod snarare än lejonets. Detta budskap understryker vikten av försiktighet och medvetenhet i den digitala världen.

Vi är så glada över att ha dig ombord, ännu en gång varmt välkommen Simon!

Skriven av:

Sabina Fredriksson

Marketing Coordinator

040 - 626 75 07 sabina.fredriksson@upheads.se
Inspiration och kunskap direkt till din inkorg

Signa upp dig för vårt månatliga inspirationsbrev som ger dig tips, insikter och råd om nya arbetssätt, processer och säkerhet kopplat till Microsoft 365, Azure och olika verktyg i Microsofts molnplattform.