Varmt välkommen till WeSafe, Jesper Håård!

WeSafe kan med stor glädje berätta att vi har utökat vårt team inom Productivity med ytterligare en stjärna, varmt välkommen till WeSafe Jesper Håård!

Jesper har en gedigen erfarenhet inom olika yrkesområden, han har bland annat arbetat med servering, snickeri, flyttservice och lager. Ett stort intresse Jesper har är träning och välmående,  han har drivet eget som personlig tränare där han hjälpte kunder med både träning och kost. 2019 började Jesper studera Account Manager på IHM Business School. Tillsammans med studierna och sina LIA-perioder stärktes intresset samt kunskaperna om tekniska lösningar och kundnära relationer, vilket gör att Jesper passar utmärkt in i rollen som Cloud Advisor på WeSafe.

När Jesper inte arbetar, spenderar han sin tid på att bland annat se StarWars/Lotr marathon, spela World of Warcraft, kolla MFF, träna och umgås med nära och kära!

Vi är jätteglada att Jesper nu tagit plats i vårt Productivity Team, och vi hoppas du kommer trivas fint på WeSafe!

Inspiration och kunskap direkt till din inkorg

Signa upp dig för vårt månatliga inspirationsbrev som ger dig tips, insikter och råd om nya arbetssätt, processer och säkerhet kopplat till Microsoft 365, Azure och olika verktyg i Microsofts molnplattform.