Tack för ett fantastiskt år alla kunder och partners och Gott Nytt 2019!

Julen står för dörren och vi vill passa på att tacka alla våra kunder och partners, nya som gamla, för ett fantastiskt 2018. Det har varit ett händelserikt år för WeSafe och många intressanta projekt och samarbeten har avlöst varandra. Vårens största fokus låg på GDPR och förberedelserna inför att den nya dataskyddsförordningen skulle träda i kraft. Arbetet med den nya förordningen har fortsatt även under hösten då många, först nu, har insett hur viktigt det är att den digitala miljö man arbetar i samspelar med och underlättar efterlevnaden.

Precis som när WeSafe startade år 2013 arbetar vi med det vi tror på allra mest, molntjänster. Några av våra samarbeten sammanfattar vi i kundcase som du kan läsa mer om här. Tack alla kunder som ställer upp och delar med er av era tankar kring vårt samarbete och tack för ert förtroende.

Microsoft Inspire

Under juli månad var det dags för Microsofts största event, Inspire, i Las Vegas. Microsoft valde att uppmärksamma vårt arbete och gjorde en film om WeSafe och en av våra kunder, mäklarfirman SkandiaMäklarna Landgren. Vi fick möjlighet att arbeta med ett oerhört professionellt filmteam och berättade om WeSafe:s resa och arbete. Stort tack till SkandiaMäklarna Landgren för ert deltagande och engagemang. WeSafe var självklart på plats under eventet i Nevada-öknen och representeras då av Peter Fritzon och Martin Liljenberg. Under eventet visades bland annat partnerfilmen som skapats och Peter och Martin deltog även i paneldebatter kring GDPR.

Återigen finalister

För andra året i rad var WeSafe nominerade och finalister till ”Årets Microsoft Partner” inom kategorin ”Årets Modern Workplace”, ett fint bevis på att våra kunder tror och litar på vår syn på molntjänster och hur man sammanflätar dem med det dagliga arbetet. Vi tackar för förtroendet och för att ni ser till att vi alltid måste ligga i framkant och vara nytänkande.

WeSafe=Gasell

Under året har WeSafe utsetts till Gasellföretag, en utmärkelse som vi är väldigt stolta över. Idag är de flesta överens om att det krävs molntjänster för att förbli konkurrenskraftig och Office 365 är mer eller mindre standard. Det var långt ifrån läget när vi, med stor entusiasm, förespråkade molntjänsterna 2013. Vi vill därför rikta ett extra stort tack till de kunder som vågade satsa på oss när vi var en liten, ny utmanare utan referenser. Utan er hade vi inte stått här idag.

En av Sveriges bästa företagsbloggar

WeSafes blogg har uppmärksammats och bland annat utsetts till en av Sveriges bästa företagsbloggar. Vi är stolta och oerhört glada över att vara en av de bloggar som uppmärksammats och finns med på Expertvalets lista över Sveriges 30 bästa företagsbloggar 2018. Motiveringen till varför WeSafe får äran att vara med på denna lista är som följer:

“WeSafe är ett företag som hjälper företag att bättre utnyttja Microsofts molntjänster. WeSafe-bloggen är fylld av bra inlägg med tips om hur du bättre kan använda dina Microsoft-tjänster. Läs inlägg om uppdateringar av program, säkerhetsåtgärder och branschnyheter. Ibland kan det även dyka upp någon intervju som är extra intressant att läsa.” Expertvalet.se 2018

På listan är vi i gott sällskap med en av våra nära samarbetspartners Hägvall & Sjöman som prisas för sin expertis kring B2B-marknadsföring. Vi vill passa på att tacka Hägvall & Sjöman för ett otroligt kreativt år och tack för allt ert stöd på vår resa genom content marketing.

Vi blickar framåt

Sist men inte minst vill vi tacka alla våra medarbetare för det fantastiska arbete de gör. Det är genom deras samarbete, kreativitet och kämparglöd som vi skapar magi.

Vi på WeSafe ser fram emot ett spännande 2019 tillsammans med er alla, Gott Nytt År!