Tack för ett fantastiskt 2021 och gott nytt 2022!

Julen står för dörren och det är dags att slå sig ner framför brasan (eller datorn, som i vårt fall) och summera året som gått. Det har varit ett fantastiskt och händelserikt år för oss på WeSafe och vi vill rikta ett varmt tack till alla kunder, partners och medarbetare. 2021 har bjudit på alltifrån nya spännande Microsoft-tjänster till glädjande utmärkelser. Nu ser vi fram emot ett minst lika bra 2022 tillsammans med er.

Gott nytt år 2022

Det gångna året, har precis som alla år sedan vi startade 2013, fyllts av spännande arbete med det vi gillar och tror på allra mest – molntjänster. Vi har haft ett fortsatt lyckat samarbete med vår huvudpartner Microsoft. Fokus har varit att leverera framgångsrika kundlösningar baserade på deras molntjänster med Microsoft 365, Azure och Power Platform i spetsen. Lösningar som hjälpt våra kunder maximera både sin produktivitet, säkerhet och konkurrenskraft.

Nya Microsoft-tjänster som förenklar livet på jobbet

Pandemin, som vi levt med i snart två år, har förändrat vårt arbetsliv i grunden. Det nya normala är det hybrida arbetslivet där vi både arbetar på kontoret och hemma. Vi är övertygade om att detta skifte är här för att stanna och om det ska fungera bra behöver vi jobba på nya sätt. Där kommer Microsoft Viva, Microsofts nya medarbetarplattform, in i bildenDen ger dig stödet du behöver i framtidens hybrida arbetsplats och en rad smarta verktyg för att få alla anställda att trivas och må bra på jobbet.

En annan spännande tjänst, som inte är ny för året men där intresset har ökat enormt hos våra kunder är Microsoft Power Platform. Det är ett smidigt och effektivt samarbetsverktyg som förbättrar möjligheterna att driva innovation och fördjupa samarbetet på arbetsplatsen. Med denna kraftfulla plattform i teamet kan ni enkelt analysera data, bygga lösningarautomatisera processer och mycket annat. Och tjänsten blir ännu bättre tillsammans med andra. Koppla enkelt ihop den med Office 365, Azure och hundratals andra appar för att skapa kompletta affärslösningar för just ditt företag.

Flera förbättrande nyheter för våra kunder

Under året har vi på WeSafe introducerat flera förbättringar som gör livet enklare för dig som kund. En av våra stora drivkrafter är, och har alltid varit, att leverera en så effektiv och användarvänlig kundsupport som möjligt. Därför har vi lanserat en ny och bättre molnbaserad licensportal för våra kunder. Den ger dig total överblick över allt som har med ditt företags Microsoft-licenser att göra. I licensportalen kan du sköta mycket kring era användarlicenser själv, utan att vara beroende av våra öppettider. Behöver du support? Då kan du fortfarande få hjälp av vår personal, men också få effektiv hjälp av vår nya digitala assistent när det passar dig. 

Förutom en förbättrad kundservice med bättre supportprocesser har vi genomfört en omorganisation och infört ett nytt affärssystem. Och icke att förglömma – vi har lanserat en ny hemsida. En snyggare, modernare och mer funktionell sajt som gör det enkelt och tydligt för dig som besökare att hitta det du söker. 

Med risk för att uppröra någon av våra kunder längre norrut, där hjärtat kanske inte bankar lika hårt för Di Blåe, har vi under året även gått med i Malmö FF:s företagsnätverk. Som klubbens leverantör av IT-tjänster känns det fint att ha fördjupat samarbetet ytterligare. 

Hedrande utmärkelser som ger oss energi för framtiden

Det absolut största är att vi vann Microsofts partnerpris The Modern Workplace for SMB Award, både i Sverige och internationellt, i konkurrens med 64 000 andra Microsoft-partners över hela världen. För oss, som lever och andas Microsofts molntjänster 24/7, finns det få saker som smäller högre än att bli utsedda till årets partner av Microsoft själva.

Andra höjdpunkter är att vi blivit utsedda till Gasell för fjärde året i rad och ett av Sveriges 630 Superföretag. Båda dessa utmärkelser handlar om att under en längre tid uppnå en ökad omsättning och sunda finanser, samt att vi kunnat visa en stabilitet och långsiktighet i affären.  

Att få dessa utmärkelser är ett stort erkännande som betyder mycket, både för företaget och våra medarbetare. Vi har vunnit dessa priser tillsammans och vi vill rikta ett stort tack till dem för deras hårda arbete. Deras engagemang, och hur de alltid ställer upp för både varandra och våra kunder i vått och torrt, är imponerande.  

Vi vill även rikta ett varmt tack till våra fantastiska kunder. Ni har en stor del i våra utmärkelser och att vi står här idag. Att ni en gång i tiden vågade satsa på en ny uppstickare utan referenser krävde mod. Vi är tacksamma att vi fick ert förtroende då – och att ni fortfarande tror på oss idag. Varje dag gör vi allt vi kan för att hjälpa er att maximera er investering i Microsofts molntjänster.

Vi ser fram emot ett spännande 2022

Efter att vi njutit av en skön och välbehövlig jul- och nyårsledighet blickar vi framåt mot ett spännande 2022. Tillsammans med våra kunder, partners och medarbetare kommer vi att fortsätta utveckla innovativa kundlösningar med maximal affärsnytta. Under kommande år ser vi fram emot nya smarta Microsoft-tjänster, utvecklande kundrelationer, nya medarbetare och ett uppfräschat kontor.

God jul och gott nytt år önskar vi på WeSafe! 

Inspiration och kunskap direkt till din inkorg

Signa upp dig för vårt månatliga inspirationsbrev som ger dig tips, insikter och råd om nya arbetssätt, processer och säkerhet kopplat till Microsoft 365, Azure och olika verktyg i Microsofts molnplattform.