Microsoft uppdaterar prissättningen under 2024

Microsoft har meddelat en viktig uppdatering av sin prissättning för molntjänster, som träder i kraft den 1 februari 2024. Detta innebär att Microsoft anpassar sina priser till globala nivåer, baserade på den amerikanska dollarn (USD). Detta syftar till att erbjuda mer transparent och konsekvent prissättning över olika geografiska regioner och valutor.

WeSafe0140_webb

Vad innebär detta för Microsoft Cloud-kunder?

  1. Globalt pris: Prissättningen av Microsofts molntjänster kommer att spegla den aktuella växelkursen till USD. Vilket bidrar till en mer förutsägbar och jämn prissättning globalt.
  2. Halvårsvis prisbedömning: Microsoft kommer att regelbundet utvärdera sina priser i lokal valuta två gånger om året. Detta för att säkerställa att de återspeglar valutafluktuationer i förhållande till USD, vilket ger kunderna ökad transparens och förutsägbarhet.
  3. Fortsatt konkurrenskraftiga priser: Trots dessa justeringar förblir Microsoft Cloud konkurrenskraftigt prissatt. Microsofts engagemang för sina kunders och partners framgång förblir oförändrat.
  4. Investeringar för framgång: Microsoft kommer att fortsätta investera i innovationer för att hjälpa kunder att förnya, konsolidera och minska driftskostnader, samt optimera verksamhetens effektivitet och säkerhetsstrategier.

 

Denna förändring representerar ett steg mot industristandarden och speglar Microsofts engagemang för att tillhandahålla värde och stöd till sina kunder globalt.

 

Källa: Microsoft

Inspiration och kunskap direkt till din inkorg

Signa upp dig för vårt månatliga inspirationsbrev som ger dig tips, insikter och råd om nya arbetssätt, processer och säkerhet kopplat till Microsoft 365, Azure och olika verktyg i Microsofts molnplattform.