Cloud Advisor – Security and Compliance

Är du en kreativ, nyfiken och modig person som inte är rädd för att anpassa dig efter marknaden? Brinner du för att utveckla kunder och din egen kompetens? Är du Upheads nya Cloud Advisor som är en fena på att tolka kunder behov och att leverera både support och projekt inom säkerhet och regelefterlevnad?

Ebba möte

Möt Ebba – potentiellt din nya kollega!

Att jobba som Cloud Advisor på Upheads

Som IT-konsult på Upheads kommer du arbeta löpande med befintliga kunder hos Upheads. Du kommer även vara delaktig vid presales för att stötta säljare. Du kommer tillsammans med kollegor även sköta våra paketeringar, ta hand om incidenter samt implementera projekt.  

Många av dina arbetsuppgifter kommer ske i nära samarbete med dina kollegor på kontoret, men också med våra andra Team och ensam med kunder. Detta ställer krav på god samarbetsförmåga, målmedvetenhet, god kommunikation och en stark drivkraft.

Är det dig vi söker?

För att trivas och lyckas i rollen som IT-konsult på Upheads ser vi att du har någon form av utbildning inom generell IT samt IT-säkerhet. Du är tekniskt intresserad av och har kunskaper inom Microsoft 365-plattformen. Du har goda kunskaper som administratör inom ”Security & Compliance” samt ”Endpoint manager” och har flera lyckade projekt i bagaget. Certifieringar inom SC eller övriga relevanta Microsoft-certifieringar är meriterande. Grundförståelse för Powershell och script behövs, dokumenterad kunskap är meriterande. 

Som person är du nyfiken och du motiveras av att driva arbetsuppgifter framåt samtidigt som du på ett fullgott vis kan dokumentera processer och följa rutiner. Vidare är du kreativ och bidrar med nya idéer och perspektiv. Du är nytänkande, modig och har ett intresse för att lära dig nya saker samt att testa på nya tillvägagångssätt för att utveckla både dig själv och organisationen. Att leverera Workshops och Webinars mot kunder ser du mer som en rolig utmaning än skrämmande.

Du pratar och skriver obehindrat på svenska och engelska.

Vad kan Upheads erbjuda dig?

  • Möjligheten att få en roll i ett växande team där möjligheter till utveckling är stor 
  • Möjligheten att påverka i en organisation med korta beslutsvägar 
  • Möjligheten att jobba i en prestigelös organisation med högt i tak. 
  • Möjligheten att få arbeta i en flexibel organisation med individen i fokus

 

Ansök här!