Kostnadsfri Demo av Microsoft Viva – din nya Employee Experience Platform

Våra arbetssätt har förändrats och därför krävs nya redskap som möter de behov som uppstår då många väljer det nya hybrida arbetssättet. För att skapa en smidig och effektiv övergång till den hybrida arbetsmiljön har Microsoft tagit fram Microsoft Viva.   

WeSafe0454 1_webb

Microsoft Viva är Microsofts egen Employee Experience Platform där medarbetarens kommunikation, engagemang, välbefinnande och kunskap står i centrum. Microsoft Viva är plattformen som möjliggör den nya hybrida arbetsplatsen och är helt integrerad med de produktivitets- och samarbetsfunktioner som finns i Microsoft 365 och Microsoft Teams.

Plattformen tillhandahåller företag, chefer och anställda de resurser och den support de behöver för att lyckas och nå framgång – oavsett var man befinner sig. Vill du ta reda på hur? Anmäl dig till vårt kostnadsfria webbmöte!

 

Under ca 30 minuter går vi bland annat igenom följande:

  • Microsoft Viva och de olika modulerna
  • Konkreta exempel på olika användningsområden
  • Microsoft Viva och framåt
  • Frågor och svar

 

Vad händer efter vårt möte?

Webbmötet innebär inga vidare förpliktelser och det är helt upp till dig hur du vill gå vidare efter vår konsultation. Du kan välja att göra ingenting, använda tipsen för att utveckla din miljö själv, ta hjälp av din befintliga partner eller anlita Upheads. Vi har full respekt för ditt val och du väljer själv när och om du vill ha vidare assistans från oss.

 

Varför gör Upheads detta?

Konsultationen ger oss en möjlighet att få kontakt med dig och ge prov på vår kunskap inom området, samtidigt som du får konkreta vinster från vårt möte. Välkommen att kontakta oss eller rekommendera oss till någon som du vet kan behöva vår hjälp.

 

Anmäl dig redan idag!

Tid: ca 30 min

Plats: Teams, vi skickar en kalenderinbjudan med anslutningslänk

Varmt välkommen önskar vi på Upheads!

Microsoft Viva-Din nya Employee Experience Platform

Vi erbjuder demo på hela Viva plattformen eller så har du möjlighet att välja bland enskilda Viva moduler

Läs mer och boka här