Framgångsrik implementering av Microsoft 365 Copilot

Pris: 29 000 kr

Kontakta oss

Microsoft Copilot är inte bara ett kraftfullt verktyg, det är en banbrytande innovation som kan revolutionera hur ditt företag hanterar och utför arbetsuppgifter. På Upheads är vi engagerade i att hjälpa dig att framgångsrikt implementera och maximera nyttan av Microsoft Copilot i din organisation. Vår kickstarter workshop är utformad för att ge dig kunskap och verktyg för att snabbt dra nytta av de mest tillgängliga fördelarna och effektivt komma igång med Microsoft Copilot.

Copilot

Utöver detta implementerar vi även Upheads Microsoft Copilot Center of Excellence i Microsoft Teams: Ett team i er miljö med information, utbildningar och verktyg för användandet av Microsoft Copilot och AI.

 

Syfte med Upheads Workshop

Vi hjälper er att identifiera era behov för att ni omedelbart ska kunna maximera er användning av Microsoft 365 Copilot. Vi erbjuder tips och tricks samt visar vad som är möjligt med Copilot, anpassat efter era specifika behov.

 

Vår Process

  • Uppstartsmöte: Här pratar vi om målet med Workshopen och fastställer planering av deltagare och datum
  • Företagsanpassad workshop: En workshop där vi identifierar lösningar för att ni ska få ut det mesta från start med Microsoft Copilot
  • Rekommendationer för nästa steg
  • Utbildning och stöd: Vi utbildar hela ert team eller organisation för att säkerställa en smidig övergång och fortsatt framgång

 

Platsalternativ: Upheads lokaler, Murmansgatan 120 i Malmö, över Teams eller på plats hos er!

[ Vill du veta mer om Microsoft 365 Copilot? ]

Ta kontakt – vi berättar gärna mer!

Trött på att fylla i formulär?

Du kan också ringa 040-626 75 00,  måndag–fredag kl. 08-17, eller skicka ett mail till kontakt@upheads.se