Webinar – Möjligheterna med Microsoft Copilot

Alla pratar AI och Copilot, men vet du hur det kan hjälpa dig i praktiken? Har du upplevt någon av alla de förmåner Copilot kan hjälpa dig med i ditt dagliga arbete?

Om inte, då är du hjärtligt välkommen till vårt inspirerande webinar där vi utforskar kraften hos Microsoft Copilot och dess potential att effektivisera eller som en del menar, revolutionera ditt arbetssätt. Vi går igenom hur Copilot kan höja din produktivitet och göra dina dagliga arbetsuppgifter smidigare.

Copilot webinar (1024 x 683 px)

Genom att delta på vårt webinar kommer du få en djupare förståelse för hur Microsoft Copilot kan hjälpa dig i ditt dagliga arbete, underlätta de mindre roliga och tidskrävande rutinuppgifterna och låta dig fokusera på det som verkligen betyder något. Genom att visa konkreta exempel hur du kan använda Copilot i populära applikationer och utforska olika scenarier som speglar dess mångsidighet över olika roller i en organisation.

Vill du få insikter i bästa praxis och tips för Microsoft Copilot i ditt dagliga arbete? Ta steget in i en ny era av arbetsproduktivitet och upptäck hur Copilot kan skapa mervärde för dig och din organisation, anmäl dig redan idag!

 

Vi kommer bland annat gå igenom:
  • Möjligheterna med Microsoft Copilot för ökad produktivitet och effektivitet
  • Förståelse för hur Microsoft Copilot kan hjälpa dig att arbeta smartare och snabbare.
  • Konkreta sätt att använda Copilot i populära applikationer för att öka produktiviteten.
  • Utforskar olika scenarier och exempel för olika roller i organisationen för att maximera värdet av Copilot.
  • Bästa praxis och tips för att komma igång med Copilot och integrera det i ditt dagliga arbetsflöde.
  • Hur Copilot kan skapa värde för din organisation genom att undvika överbelastning av information och fokusera på relevanta uppgifter.
  • Frågor och svar

 

Talare: Mikael Malmlin och Michael Örnberg

När du deltar i den här händelsen kan ditt namn och din e-postadress vara synligt för andra sessionsdeltagare i deltagarlistan. Genom att delta i den här händelsen samtycker du till den här upplevelsen.

Anmäl dig redan idag!
30 maj kl 09.00-10.00