Strukturera upp dina filer och dokument i Microsoft 365

För några år sedan ställde vi oss frågan: “Hur kan användarna få en fantastisk upplevelse med filhantering i Microsoft 365?” för att ni skulle få svar på frågan bjöd vi in till ett kostnadsfritt webinar. Nu är tiden inne för en uppdaterad diskussion, med en plattform som ständigt utvecklas och förändras, har möjligheterna aldrig varit större att optimera din arbetsdag. Häng med på vårt uppdaterade webinar om Fil och dokumenthantering 2.0 och få samma WOW känsla som vi får varje dag!  

Många organisationer har redan övergått till Microsoft 365 för sin fil och dokumenthantering. Men vet du hur du kan maximera ditt värde och arbeta ännu smartare och säkrare? Oavsett om du är ny på plattformen eller vill fördjupa dina kunskaper, har vi något för dig på vårt kommande webinar.

Upplev kraften med Microsoft 365 när det kommer till fil- och dokumenthantering. Låt Upheads expert Robert Veberg visa hur Teams och SharePoint samverkar för att skapa en sömlös arbetsmiljö samt hur du arbetar med dina filer och dokument på ett skyddat, säkert och effektivt sätt.

Vad du kommer att lära dig:

  • Introduktion till Microsoft 365: Lär dig att söka istället för att klicka
  • Den nya och förbättrade OneDrive-upplevelsen
  • Effektiva sätt att dela filer och dokument
  • Hur du strukturerar ett team och en SharePoint-yta för optimal samarbetsproduktivitet
  • Få en djupare förståelse för hur Teams och SharePoint integreras och samverkar för att ge dig en enhetlig arbetsmiljö
  • Utforska den nya Microsoft Stream på SharePoint och dess fördelar för videohantering
  • Frågor och svar

Målgrupp: Alla som är intresserade av att få en fantastisk upplevelse med filhantering i Microsoft 365, oavsett om du är nybörjare eller en erfaren användare som vill ha djupare insikter.

Varför delta? För att du ska kunna arbeta med filer och dokument på det mest effektiva och säkra sättet möjligt. Och för att du ska tänka “WOW, detta var ju kanon!” efter webinaret.

Presentatör: Robert Veberg, Technical Lead-Microsoft Modern Workplace

Strukturera upp dina filer och dokument i Microsoft 365

Fyll i din e-postadress så skickar vi inspelningen till dig!