AI i praktiken: Hur kan din organisation dra nytta av artificiell intelligens?

AI (Artificiell intelligens) är ett ämne som ständigt är i rampljuset, och det kan kännas som att det är på allas läppar. Men vad innebär det egentligen för dig och din organisation? Om du fortfarande är osäker på hur AI kan gynna din verksamhet eller hur det kan tillämpas i praktiken, är du inte ensam.

AI webinar

Vi förstår att det kan vara utmanande att navigera i den snabbt föränderliga AI-världen och att det kan vara svårt att se hur det kan gynna just din organisation. Därför vill vi bjuda in dig till vårt kommande webinar, där vi kommer att guida dig genom AI-landskapet och hjälpa dig att förstå dess verkliga potential för din organisation.

En unik aspekt av detta webinar är att vi kommer att lösa en verklig affärsutmaning i realtid. För att få hjälp med din affärsutmaning under vårt webinar ber vi dig att fylla i vårt formulär längre ner (med reservation att vi inte kommer hinna med alla utmaningar) Detta kommer att ge dig en konkret bild av hur AI kan tillämpas i praktiken. Vi kommer också att dela med oss av hur vi på Upheads använder AI och diskutera den senaste utvecklingen inom Microsofts plattform, inklusive Microsoft Copilot.

 

Agenda:

  • Presentation av Upheads och AI
  • Klargöra begrepp inom AI
  • Praktiska exempel för att öka effektiviteten, förbättra beslutsfattande och stärka konkurrenskraften
  • Lösa verkliga affärsutmaningar efter önskemål
  • Frågor och svar

 

Webinaret är särskilt utformat för företagsledare och beslutsfattare som strävar efter att vara i framkant av innovation och digital transformation.

Vårt webinar är inte bara en teknisk presentation, utan en praktisk demonstration av AI i aktion. Vi hoppas att du ansluter dig till oss för denna möjlighet att se AI i praktiken, snarare än som ett abstrakt och tekniskt ämne.

 

Presentatör

Martin Liljenberg

AI i praktiken, Hur kan din organisation dra nytta av AI

Fyll i din e-postadress så skickar vi inspelningen till dig!