WeSafes blogg har uppmärksammats som en av Sveriges bästa företagsbloggar 2018!

Vi är stolta och oerhört glada över att vara en av de bloggar som uppmärksammats och finns med på Expertvalets lista över Sveriges 30 bästa företagsbloggar 2018. Motiveringen till varför WeSafe får äran att vara med på denna lista är som följer: 

“WeSafe är ett företag som hjälper företag att bättre utnyttja Microsofts molntjänster. WeSafe-bloggen är fylld av bra inlägg med tips om hur du bättre kan använda dina Microsoft-tjänster. Läs inlägg om uppdateringar av program, säkerhetsåtgärder och branschnyheter. Ibland kan det även dyka upp någon intervju som är extra intressant att läsa.” Expertvalet.se 2018

På listan är vi i gott sällskap med en av våra nära samarbetspartners Hägvall & Sjöman som prisas för sin expertis kring B2B-marknadsföring. Stort grattis till er och tack för allt ert stöd på vår resa genom content marketing.

Våra bästa tips för att hitta nya idéer till blogginlägg

Vårt bästa tips är att få med sig hela personstyrkan. Framför allt de som arbetar närmast kund och som har bäst förståelse för kundernas vardag. För att uppnå det behöver man involvera personalen i hela processen så de känner sig delaktiga och förstår varför det är viktigt för oss att skapa bra innehåll för våra besökare. Vi frågar också våra kunder vilka ämnen de tycker är intressanta och gör blogginlägg baserat på deras input.

Och med detta sagt vill vi tacka alla våra medarbetare för det fantastiska arbete de gör. Vi vill även passa på att tacka alla våra kunder för att de gör oss bättre varje dag genom att utmana oss att vara nytänkande och ständigt utvecklas.

Vi ser fram emot ett spännande 2019 tillsammans med er!