WeSafe vinner utmärkelsen Årets SMB Partner 2021

Under Microsoft Partner Inspiration Day den 22 september 2021 utsågs WeSafe till Årets SMB Partner med motiveringen:

WeSafe vinner utmärkelsen Årets SMB Partner 2021

Som vinnare av det globala SMB Modern Work Partner of the Year samt med innovativa lösningar för att få skapa värde för små och medelstora organisationer kan inte priset gå till någon annan”

Att hjälpa våra kunder att utveckla sina arbetsplatser med modern teknik har länge varit en viktig prioritet för oss på WeSafe. Vi och många andra partners i Sverige jobbar hårt för våra kunders bästa, att se till att våra kunder har tillgång till de verktyg och tjänster som gör att deras verksamheter kan blomstra. Det är därför vi som bolag finns och det är viktigt att komma ihåg, utan våra kunder så är vi ingenting.

Det är med stor ödmjukhet och stolthet vi tar emot utmärkelsen som “Årets SMB Partner”. Vi vill rikta ett stort, varmt tack till alla våra kunder, partners och medarbetare som gör det här möjligt. Läs mer årets partner här Årets partners utsågs på Microsoft Partner Inspiration Day 2021

Demo

Maximera din investering i Microsoft 365

Ta del av inspiration och tips i vårt kostnadsfria möte för hur du kan maximera din investering i Microsoft 365 för att säkra framtida tillväxt och produktivitet.

Läs mer och boka