WeSafe vinner Microsofts globala partnerpris Modern Workplace for SMB Award 2021

Vi på WeSafe kan stolt berätta att vi vunnit Microsofts partnerpris The Modern Workplace for SMB Award 2021 i konkurrens med andra Microsoft-partners över hela världen. Vi får priset för vår förmåga att med hjälp av Microsofts molntjänster utveckla och leverera innovativa kundlösningar med maximal affärsnytta.

WeSafe vinner Microsofts globala partnerpris Modern Workplace for SMB Award 2021

För oss, som lever och andas Microsofts molntjänster 24/7, finns det få saker som smäller högre än att bli utsedda till årets partner av Microsoft själva. Och att dessutom få utmärkelsen i en så hård internationell konkurrens känns mycket hedrande. För våra medarbetare, där många varit med oss länge, är det ett oerhört erkännande som betyder mycket. Vi vinner detta pris tillsammans och vi vill rikta ett stort tack till dem för deras hårda arbete. Det är också ett viktigt betyg för WeSafe som företag att de tjänster vi levererar ligger rätt i tiden och gör skillnad för våra kunder.

Om Modern Workplace for SMB Award

The Modern Workplace for SMB är en av kategorierna i Microsofts årliga partnerpris som i år fick in 4 400 ansökningar från hela världen. De partners som får utmärkelsen är företag som utvecklar innovativa tjänster och arbetar nära sina kunder för att leverera affärsvärde med hjälp av Microsoft-teknik. För att få The Modern Workplace for SMB Award ska partnern på ett bra och effektivt sätt ha hjälpt sina kunder att digitalisera och gå över till moderna lösningar på arbetsplatsen. Det vinnande bolaget ska dessutom ha uppnått en god tillväxt i verksamheten.

Microsoft är vår huvudpartner och vi baserar idag i stort sett alla våra produkter på Microsofts molnplattform. Vi är specialister inom Microsoft 365 och Azure, och som en viktig anledning till priset lyfter Microsoft fram vårt exceptionella arbete med att leverera framgångsrika kundlösningar baserade på dessa molntjänster. Våra unika och innovativa tjänster skapar moderna arbetsplatser där våra kunder genom att nyttja tekniken till fullo kan maximera både sin produktivitet, säkerhet och konkurrenskraft.

Läs mer om Microsoft pressrelease här.

Med fokus på framtidens moderna arbetsplatser

Att hjälpa våra kunder att utveckla sina arbetsplatser med modern teknik har länge varit en viktig prioritet för oss. Och under pandemin har detta hamnat ännu mer i fokus. Därför är vi extra stolta över att bli utsedda till årets partner i just kategorin Modern Workplace for SMB. Det är ett kvitto på att vi kunnat leverera bra lösningar i linje med Microsofts vision och mål som hjälper våra kunder att jobba mer effektivt i sin vardag. Och till alla våra fantastiska kunder vill vi ge ett varmt tack, ni har en stor del i att vi får detta pris.

Läs Microsofts kundcase om WeSafe här.

Utmärkelsen ger oss massor av energi att fortsätta utveckla våra tjänster i framtiden. Målet är att tillsammans med Microsoft leverera den bästa möjliga lösningen till dig som kund så att du når din fulla potential. Välkommen att följa med oss på resan mot smartare, smidigare och säkrare arbetsplatser!

 

Men först ska vi fira!

Inspiration och kunskap direkt till din inkorg

Signa upp dig för vårt månatliga inspirationsbrev som ger dig tips, insikter och råd om nya arbetssätt, processer och säkerhet kopplat till Microsoft 365, Azure och olika verktyg i Microsofts molnplattform.