WeSafe välkomnar vårens nya medarbetare!

Välkomna Shkumbin, Anders och Lenny!

Under våren har tre nya medarbetare börjat hos oss på WeSafe. Varmt välkomna Shkumbin Makolli, Anders Ahlstedt och Lenny Pedersen.

Shkumbin har arbetat inom psykiatrin och som handledare i Landskrona Stad innan han valde att fullfölja sin dröm att arbeta inom IT genom studier i programmet IT Supportspecialist. Han följde upp studierna med praktik hos IT-Gården som traditionell supporttekniker och hos SWEP som Onsite-tekniker med lite bredare arbetsuppgifter inom IT.

Hos WeSafe stöter ni på Shkumbin när in ringer vår kundtjänst/support där han vägleder och hjälper er med eventuella problem.

Anders har en bakgrund som grafisk formgivare men slogs av att skönheten i vackra molnmiljöer är större än i snygga trycksaker. Han sadlade om och trivs nu som fågeln i luften. Med sitt driv har han samlat på sig bred erfarenhet av molntjänster men är också välbevandrad bland Windows-servrar. Han ser fram emot att hjälpa många företag att få uppleva friheten i molnet.

Hos WeSafe arbetar Anders som senior IT-konsult framförallt inriktad på Microsoft 365.

Lenny kommer från ett produktionsutvecklingsbolag som heter Mashie FoodTech Solutions där han arbetade med att förvalta samt drifta underliggande system, förnya och modernisera tekniken för produkterna samt internutveckling och automatisering inom Power Bi och datawarehouselösningar. Han besitter både Linux och Windowkompetens. Lenny ser snabbt helheten i olika projekt och tänker alltid framåt och framtidssäkert även om han beskriver sig själv som en klassisk “Källar-nörd”.

Hos WeSafe kommer han framförallt att fokusera på Windows Virtual Desktop och Azure som tjänst.

Varmt välkomna till WeSafe, hoppas ni kommer att trivas hos oss.

Inspiration och kunskap direkt till din inkorg

Signa upp dig för vårt månatliga inspirationsbrev som ger dig tips, insikter och råd om nya arbetssätt, processer och säkerhet kopplat till Microsoft 365, Azure och olika verktyg i Microsofts molnplattform.