WeSafe presenterar stolt ett nytt samarbete med vår första kommunala kund, Svalövs kommun!

Vi på WeSafe är väldigt glada över att kunna presentera vår första kommunala kund, Svalövs Kommun. Genom ett innovativt samarbete hjälper WeSafe Svalövs Kommun att genomföra en betydande digital transformation.

Med en ökande efterfrågan på moderna digitala lösningar inom den offentliga sektorn har Svalövs Kommun valt att ta steget mot att omforma sin arbetsplats och ge sina anställda en kraftfull och anpassningsbar digital infrastruktur.

 “Vi lade mycket tid på att hitta rätt partner för vår transformationsresa. Med WeSafe har vi verkligen träffat rätt. Deras förmåga, erfarenhet och engagemang överträffar vad vi hoppades på. WeSafe tog från början ett naturligt ansvar för utvecklingen av vår delningskultur, informationshantering och molnresa”

– Michael Wide, Digitaliserings- och IT-chef

Genom införandet av moderna datalager, har WeSafe även hjälpt Svalövs Kommun att förbättra sin infrastruktur, säkerhet och skalbarhet. Detta ger Svalövs Kommun möjligheten att lagra och hantera sina data på ett säkert sätt samtidigt som de kan dra nytta av avancerade analysverktyg och artificiell intelligens för att fatta informerade beslut och förbättra sina tjänster till medborgarna.

Ett projekt som det vi genomför tillsammans med WeSafe innefattar så många delar och kompetensområden. Vi är väldigt imponerade av alla WeSafes medarbetare vi mött. De är kunniga, engagerade och stöttar oss verkligen i alla avseenden. Vi ser fram emot ett långt partnerskap”

– Michael Wide, Digitaliserings- och IT-chef

Vi på WeSafe ser fram emot ett fortsatt gott samarbete med Svalövs Kommun!

Inspiration och kunskap direkt till din inkorg

Signa upp dig för vårt månatliga inspirationsbrev som ger dig tips, insikter och råd om nya arbetssätt, processer och säkerhet kopplat till Microsoft 365, Azure och olika verktyg i Microsofts molnplattform.

Demo

Maximera din investering i Microsoft 365

Ta del av inspiration och tips i vårt kostnadsfria möte för hur du kan maximera din investering i Microsoft 365 för att säkra framtida tillväxt och produktivitet.

Läs mer och boka