WeSafe IT på 10 i topp-listan över – ”Läsvärda konsultbloggar att följa”

Företaget Cinode skapar smarta verktyg för framgångsrika konsultbolag och har gjort en sammanställning över vilka konsultbolag som de tycker är riktigt duktiga på att blogga. De väljer att särskilt uppmärksamma tio konsultbolag där WeSafe IT är ärade och stolta över att ingå. Vi hoppas att vår passion för att göra IT enkelt framgår i de texter vi producerar och att vårt budskap om att leverera funktion före teknik når ännu längre genom vårt arbete med bloggen.

Cinode skriver: ”WeSafe IT – Välskriven blogg som uppdateras kontinuerligt. Skriver om digitalisering, säkerhet med mera.”

Vi tackar Cinode för att de uppmärksammar vår blogg och vill även passa på att tacka Microsoft och Hägvall & Sjöman för vägledningen och all hjälp med vårt digitala marknadsföringsarbete.

[textcta text=”” link=”https://cinode.com/blogg/konsult/konsultbolagen-som-ar-vassa-pa-att-blogga/” linktext=”Läs mer om Cinodes sammanställning”]

Inspiration och kunskap direkt till din inkorg

Signa upp dig för vårt månatliga inspirationsbrev som ger dig tips, insikter och råd om nya arbetssätt, processer och säkerhet kopplat till Microsoft 365, Azure och olika verktyg i Microsofts molnplattform.