WeSafe ingår avtal med Mer

Den europeiska laddkoncernen Mer och Microsoft cloud partnern WeSafe har nyligen ingått ett avtal om leverans av helhetslösning för Microsoft 365, användarsupport och enhetshantering genom WeSafes tjänst Evergreen+. Det innebär att WeSafe kommer ansvara för att Mers Microsoft 365-miljö hålls uppdaterad, säker och optimerad., enligt Microsofts rekommendationer tillsammans med WeSafes erfarenhet från över 400 kunder.

Mer logga

 

WeSafe kommer också leverera användarsupport, kontohantering, hårdvarukonfigurationer och enhetshantering åt Mer koncernen i Sverige, Norge, Tyskland, Österrike och UK.

Genom detta avtal får Mer tillgång till en modern och effektiv arbetsplats som stödjer deras digitala transformation och affärsmål.

Som en ledande aktör inom laddningslösningar för elbilar i Europa, har Mer ett starkt engagemang för att leverera högkvalitativa och hållbara tjänster till sina kunder. För att kunna möta den ökande efterfrågan och stödja sin tillväxtstrategi, har Mer valt att modernisera sin IT-leverans med hjälp av WeSafe.

WeSafe och Mer har skrivit ett 3-års avtal med möjlighet till förlängning. WeSafes lösning kommer underlätta Mers ambitiösa tillväxtstrategi under de kommande åren.

Med WeSafe’s Evergreen+ lösning har Mer tagit ett viktigt steg mot att framtidsinrikta sin IT-miljö och stärka sin position som en ledande leverantör av laddningslösningar för elbilar.

”Vi är otroligt glada och stolta över att ha tecknat ett stort avtal med Mer koncernen. Med vår tjänst Evergreen+ kommer vi att leverera en modern, säker och effektiv IT-plattform som stödjer Mer’s verksamhet och tillväxt. Vi ser fram emot ett fortsatt långsiktigt och givande samarbete med Mer.”

 

Per Liljenberg, CSO WeSafe

Mer och WeSafe har samarbetat under en lång tid. WeSafe har bland annat varit partner till Mer i sin resa till Microsoft 365 samt managering av Microsoft Azure.

Läs mer om tjänsterna som vi levererar:

WeSafe Evergreen+

WeSafe Azure som tjänst

 

Om Mer

Mer är en ledande laddoperatör för elbilar i Sverige och Europa. Elektrisk mobilitet är nytt för många – men inte för Mer! Mer har samlat erfarenhet, innovation och kunskap i över ett decennium.

Med över 35 000 laddpunkter över hela Europa och över 300 anställda, ska Mer driva elektrifieringen vidare. Vårt uppdrag är att göra elektrisk mobilitet enkel och tillgänglig för alla att driva omställningen till elektrifierat.

Inspiration och kunskap direkt till din inkorg

Signa upp dig för vårt månatliga inspirationsbrev som ger dig tips, insikter och råd om nya arbetssätt, processer och säkerhet kopplat till Microsoft 365, Azure och olika verktyg i Microsofts molnplattform.