WeSafe hälsar Joakim och André varmt välkomna

Äntligen kan vi meddela att vi har utökat vårt Power Platform Team med ytterligare två medarbetare. Det är med stor glädje vi hälsar Joakim Ottosson och André Bergvall varmt välkomna till WeSafe.

Joakim Ottosson har studerat vid Blekinge Tekniska Högskola inom Medieteknik med inriktning mot interaktiva medier. Han beskriver sig som en IT-generalist med bred erfarenhet inom flera olika områden. Joakim har tidigare arbetat statligt och i den privata sektorn inom support, kravställning, E-learning och UX. Intresset för teknik är stort och Joakim drivs av att hela tiden lära sig nya saker som kan tillämpas i arbetet.

Utanför arbetet åker Joakim gärna ut i skog och natur med hunden, vid sämre väder kopplar han gärna av med en film eller en bra serie. Han tackar heller aldrig nej till en god match i badminton.

André Bergvall har tidigare arbetat inom nätverk och support inom olika affärsområden. André har utbildning inom både nätverk och mobilapputveckling. Den senaste tiden har programmering tagit mycket tid från André, då han på egen hand har lärt sig programmering i Python.

Fritiden fyller André med filmtittande (allt förutom skräck), och klättring, mer specifikt bouldering.

Vi på WeSafe är jätteglada att Joakim och André nu äntligen kommer ta plats i vårt Power Platform Team. Teamet har vuxit mycket den senaste tiden och levererat produktivitet- och kostnadseffektiva lösningar till många olika organisationer i form av bland annat appar och automatiserade arbetsflöden.

Är du nyfiken på vad vårt Power Platform team kan hjälpa din organisation med, tveka inte, hör av dig redan idag, kontakta oss!

Inspiration och kunskap direkt till din inkorg

Signa upp dig för vårt månatliga inspirationsbrev som ger dig tips, insikter och råd om nya arbetssätt, processer och säkerhet kopplat till Microsoft 365, Azure och olika verktyg i Microsofts molnplattform.