WeSafe hälsar Henrik och Ghasem varmt välkomna

Varmt välkomna tillbaka, Henrik Steén och Ghasem Kheirollahi!

Det är med stor glädje vi hälsar vårens två LIA studenter välkomna tillbaka, i nya roller som Cloud Advisors i vårt Customer Experience Team.

Henrik Steén har studerat El- och datorkommunikation med inriktning webbutveckling och nätverk. Henrik är en problemlösare och trivs i rollen där han får hitta olika lösningar för att på bästa sätt lösa en situation. På sin lediga tid tycker Henrik om att spela datorspel, vilket spel han är bäst på, får du fråga honom när ni kommer i kontakt med varandra:)

Ghasem Kheirollahi har studerat El- och datorkommunikation med inriktning webbutveckling och IT-tekniker. Ghasem tycker om och drivs av att hjälpa till med tekniska frågor, han skapar/ kodar också webbsidor och mobilappar som kan vara till nytta och användas av andra. På sin lediga tid lyssnar gärna Ghasem på musik, vilken genrer och artist han gillar mest, får du själv fråga honom om:)

Vi på WeSafe är väldigt glada att både Henrik och Ghasem valde att stanna på WeSafe, än en gång, varmt välkomna och vi hoppas ni kommer trivas fint här!

Inspiration och kunskap direkt till din inkorg

Signa upp dig för vårt månatliga inspirationsbrev som ger dig tips, insikter och råd om nya arbetssätt, processer och säkerhet kopplat till Microsoft 365, Azure och olika verktyg i Microsofts molnplattform.