WeSafe hälsar Anton E, Linn och Anton O varmt välkomna

WeSafe fortsätter att växa och det är med stor glädje vi välkomnar våra tre senaste medarbetare, Anton Ehn, Linn Veberg och Anton Ohlsson, varmt välkomna till WeSafe!

Anton Ehn jobbar nu som Cloud Specialist på WeSafe. Anton har tidigare jobbat som Junior Account Manager och Produktförsäljare på ett IT företag. Vi är väldigt glada över att Anton nu valt att börja i vårt Sälj Team som Cloud Specialist där han bidrar med stor kunskap och engagemang. På fritiden ägnar Anton sig åt att bland annat läsa böcker.

Linn Veberg har börjat som Administratör på WeSafe. Linn har tidigare jobbat som brevbärare, men valt att byta yrkesbana och det är vi på WeSafe väldigt glada över. Med sin noggrannhet och en stor dos nyfikenhet har hon tagit en självklar plats i vårt Ekonomi Team. Linn är fotbollstränare i MFF och ägnar en stor del av fritiden åt fotbollen.

Anton Ohlsson är vårt senaste stjärnskott att ta plats som IT-vägledare och supportmedarbetare. Anton har många års erfarenhet som 1st-line tekniker, han har även arbetat mycket med processrelaterade frågor och varit ansvarig för Problem management inom driften på sin tidigare arbetsplats. Fotboll är även ett stort intresse hos Anton och när han inte tittar på fotboll gillar han att vara kreativ och har på senaste funnit intresse i digitalt musikskapande.

Vi är otroligt glada över att hälsa er alla varmt välkomna och vi hoppas ni kommer trivas bra hos oss!

 

Inspiration och kunskap direkt till din inkorg

Signa upp dig för vårt månatliga inspirationsbrev som ger dig tips, insikter och råd om nya arbetssätt, processer och säkerhet kopplat till Microsoft 365, Azure och olika verktyg i Microsofts molnplattform.