WeSafe är MästarGasell 2020

Vi vill börja med att rikta ett stort tack till alla våra kunder som väljer WeSafe som partner, tack för att ni låter oss fortsätta att utvecklas och leverera tjänster i enlighet med vår vision att förenkla och effektivisera IT. Det är med stor ödmjukhet, mycket glädje och stolthet vi tar emot DI Gasell utmärkelsen för tredje året i rad. Tre år av utmärkelsen betyder att vi nu är MästarGasell 2020 och tillhör Sveriges främsta tillväxtföretag.   

Det är tillsammans med vår fantastiska personal som vi har skapat vår kultur, där vi alltid sätter våra kunders bästa i fokus på riktigt. Att vi idag fokuserar på vilken nytta tekniken kan göra för våra kunder och deras verksamhet. Det är engagemangetviljan att utveckla och utvecklas hos vår personal som gör det möjligt för oss att ligga i framkant i en molnvärld som rör sig allt snabbare. 

Mycket har förändrats sen starten i “molnet” 2013 men huvudfokus har alltid varit att hjälpa våra kunder att lösa ekvationen, att omfördela tid och ekonomi från drift till innovation, för att säkerställa att IT blir en avgörande konkurrensfördel. Vi har tillsammans med digitaliseringens framfart hjälp företag att nyttja tekniken och realisera nya affärsmöjligheter 

Tack än en gång till alla våra kunder och vår fantastiska personal, vi vet att vi kommer få se mer spännande utveckling inom IT och låt oss tillsammans göra affärsnytta av den 

 Läs mer om DI Gasell här: https://gasell.di.se/om-di-gasell/

Inspiration och kunskap direkt till din inkorg

Signa upp dig för vårt månatliga inspirationsbrev som ger dig tips, insikter och råd om nya arbetssätt, processer och säkerhet kopplat till Microsoft 365, Azure och olika verktyg i Microsofts molnplattform.