WeSafe är ett Gasellföretag 2018

Vi fick igår veta att WeSafe är ett av Gasellföretagen 2018. En utmärkelse som ger en känsla av både glädje och stolthet. Vi vill rikta ett stort tack till våra kunder som fortsätter välja WeSafe som partner. Idag är de flesta överens om att det krävs molntjänster för att förbli konkurrenskraftig och Office 365 är mer eller mindre standard. Det var långt ifrån läget när vi, med stor entusiasm, förespråkade molntjänsterna 2013. Vi vill därför rikta ett extra stort tack till de kunder som vågade satsa på oss när vi var en liten, ny utmanare utan referenser. Utan er hade vi inte stått här idag.

Vi vill även rikta ett stort tack till vår fantastiska personal som går till jobbet varje dag och sliter hårt för att göra skillnad för våra kunder. Det är ni som gör WeSafe till vad vi är idag och vi känner stor stolthet över den kultur vi tillsammans skapat, där kundens bästa är i fokus på riktigt. Det är även ert engagemang och vilja att utvecklas som gör det möjligt för oss att ligga i framkant i en molnvärld som rör sig allt snabbare.

På WeSafe brukar vi skoja om att allt började i ett garage men riktigt så dramatiskt var det inte. Sanningen är att det var en tillbyggnad till ett garage. Vi hade både värme, fönster och ekparkett, men det var åtminstone litet med sina 20 kvadrat.

Vi kommer alltid att minnas vår första tid. Förväntningen när första hemsidan lanserades. Den skräckblandade förtjusningen när vi lyfte luren för att kontakta de första kunderna. Hur vår årsbudget sprack efter 2 månader. Glädjen när vi tog vår första kund. Skräcken av att inse hur många kunder vi skulle behöva för att kunna ta lön. Stoltheten av att flytta till riktiga lokaler och ta in vår första anställda.

Mycket har förändrats längs vägen och allting har inte blivit som planerat men den ursprungliga visionen är den samma och tron på det vi gör är lika stark idag som den var i februari 2013 när vi ringde våra första samtal. Vår målsättning att hjälpa våra kunder att nå sina affärsmål med rätt teknik genomsyrar fortfarande allt vi gör. Vi älskar teknik men har fokus på kundnyttan, tekniken är verktyget för att uppnå önskad funktionalitet.

Den 19:e november kommer vi, tillsammans med våra två första anställda, Annica Tunster och Patrik Svedman att fira utmärkelsen på Gasellgalan i Malmö.

Återigen ett stort tack till våra kunder och personal från Per, Martin och Peter!

Inspiration och kunskap direkt till din inkorg

Signa upp dig för vårt månatliga inspirationsbrev som ger dig tips, insikter och råd om nya arbetssätt, processer och säkerhet kopplat till Microsoft 365, Azure och olika verktyg i Microsofts molnplattform.