Vi lanserar vår nya sajt

Har du landat på wesafe.se och känner inte igen dig? Då är allt precis som det ska. För här har det hänt saker – vi på WeSafe har lanserat vår nya hemsida. Efter månader av hårt arbete – både i tanken och vid datorn – är vi äntligen färdiga med vår renovering. Den nya kostymen är snyggare och modernare. Men framför allt funktionellt bättre för dig som besöker oss. Vi hoppas att du kommer att tycka om vår nya sajt lika mycket som vi gör.

Ballonger för firande

Lätt att hitta rätt

Först och främst har vi uppdaterat sajten med nya och bättre funktioner som gör det lättare för dig som kund att navigera och hitta det du söker. Och att använda hemsidan fungerar lika bra för alla typer av enheter och webbläsare. Sitter du vid din jobbdator och vill veta mer om hur Microsofts molntjänster kan effektivisera företagets IT? Eller har du i farten plockat fram mobilen för att leta efter hjälp med din Azure-miljö? Oavsett, så kommer du lätt att kunna hitta rätt.

Tydliga paketeringar

De senaste åren har WeSafe växt snabbt samtidigt som vi lanserat en rad nya paketeringar till våra kunder. För att det ska vara enkelt att hitta rätt bland våra erbjudanden har vi på den nya hemsidan lagt extra mycket krut på att presentera dem på ett strukturerat och tydligt sätt. På våra erbjudande-sidor kan du läsa allt du behöver veta om våra olika expertområden inom Microsofts molntjänster. Dessutom kan du ta del av olika utbildningar och webinar.

Bättre supportsida

Det är viktigt för oss på WeSafe att du får bra och snabb hjälp när du har frågor, funderingar eller stöter på problem. Därför har vi gett vår supportsida en makeover som gör det smidigare för dig att hantera dina ärenden. Du som vill ha vår hjälp eller få rådgivning har nu en rad olika alternativ för att komma i kontakt med oss. Ring, mejla, chatta eller öppna ett supportärende i vår portal – du väljer det som passar dig bäst och vi finns alltid här för dig.

Vi är inte färdiga än

Lanseringen är gjord, men det betyder inte att jobbet är klart. På en del håll återstår det ännu krafttag – vissa sidor är fortfarande under uppbyggnad. På andra håll är det mindre finlir att ta itu med. Men det mesta är på plats och vi är glada och stolta över vår nya sajt – och det stora lyftet som den innebär för våra besökare.

Och vi har stora planer för framtiden. För som vi ser det blir en riktigt bra sajt aldrig helt färdig. Den lever hela tiden och kan alltid bli ännu bättre. Utvecklingen av hemsidan är med andra ord en ständigt pågående process. Förutom att lansera nya tjänster planerar vi att kontinuerligt publicera nytt innehåll som är till nytta för dig som besökare. Artiklar, kundcase, utbildningar och webinarier är bara några exempel på vad vi har i pipen. Målet är att både inspirera och servera dig allt du behöver veta om Microsofts molnplattform och alla möjligheter den kan innebära för ditt företag. Så det finns anledning att återkomma hit ofta.

Efter hurra-rop, bubbel och konfettiregn (sådant här måste ju firas) vill vi hälsa både nya och gamla besökare varmt välkomna till nya wesafe.se! Kika runt och se vad vi har att bjuda på, vi hoppas att du kommer trivas. Och har du synpunkter, tips eller annan feedback att dela med dig, hör gärna av dig till kontakt@wesafe.se.

 

Inspiration och kunskap direkt till din inkorg

Signa upp dig för vårt månatliga inspirationsbrev som ger dig tips, insikter och råd om nya arbetssätt, processer och säkerhet kopplat till Microsoft 365, Azure och olika verktyg i Microsofts molnplattform.