Vi hälsar Niclas och Tammar varmt välkomna!

Vi är så glada över att presentera våra nya kollegor Niclas Dahl och Tammar Zaki!

Niclas senaste arbetsuppdrag var inom iGaming-industrin. Där var hans fokus att utveckla den digitala arbetsplatsupplevelsen, vilket innebar att bygga och integrera olika lösningar som använder Microsoft 365 produktivitetsappar och Power Platform. Han har en kandidatexamen i media och kommunikation, samt en yrkesutbildning inom berättarteknik och dramaturgi.

Utanför arbetet fokuserar Niclas på att lösa det ständiga livspusslet. Han jonglerar mellan familjeliv, sociala aktiviteter, träning och att vara fotbollstränare. På fritiden njuter han av avkopplande underhållning som dator- och brädspel. Samt läsning av böcker och tittande på filmer och serier. Helst inom hans favoritgenre sci-fi eller svärd och trolldom.

Tammar är samhällsvetare i grunden och har genom åren samlat på sig en bred erfarenhet inom flera arbetsområden. Tidigare har han arbetat som behandlare för ungdomar med psykosociala problem och även inom arbetsmarknadsavdelningen i Malmö, där han jobbade med vägledning och coachning. Senast har Tammar jobbat som projektledare för implementering av digitala verksamhetssystem.

När han inte jobbar så gillar han att koppla av med fiske och han har även ett stort intresse för tech ekonomi.

Niclas stärker nu vårt Power Platform team, medan Tammar ger kraft åt vårt Modern Workplace team. Varmt välkomna och stort lycka till i era nya roller!

Inspiration och kunskap direkt till din inkorg

Signa upp dig för vårt månatliga inspirationsbrev som ger dig tips, insikter och råd om nya arbetssätt, processer och säkerhet kopplat till Microsoft 365, Azure och olika verktyg i Microsofts molnplattform.