Varmt välkommen till WeSafe, Saeid Dahl!

Det är med stor glädje vi hälsar vår senaste stjärna Saeid Dahl varmt välkommen till WeSafe. Så här presenterar Saeid sig själv:

En av våra kollegor på Upheads

Jag är en Microsoft-älskare och jag har 13 års erfarenhet av att designa och implementera infrastrukturer, säkerhet, digitala arbetsytor, automatiseringar och integrationer! Mitt motto är, Sluta aldrig lära och jag tror att den viktigaste delen av lärandet är att dela! Jag älskar att dela med mig av mina kunskaper till mina kollegor och jag lärde mig att det är så jag kan fortsätta uppdatera mina kunskaper inom olika områden. En stor dröm jag har är att bli en Microsoft MVP och jag förbereder mig för den dagen!

Jag älskar att läsa tekniska böcker och titta på filmer på min fritid. Jag ser mig själv som en FIFA-proffsspelare och naturligtvis är du mycket välkommen att testa dig själv och spela ett spel med mig 😉

Jag är från Iran, ett fantastiskt land med fantastisk kultur och mat! Jag älskar persisk mat och persisk musik! Ja, jag älskar musik, mestadels pop, country och ibland rap!

Vi på WeSafe är väldigt glada att Saeid med all sin kunskap och erfarenhet, nu tagit en självklar plats i vårt Azure Team som Solution Architect. Varmt välkommen än en gång!

Inspiration och kunskap direkt till din inkorg

Signa upp dig för vårt månatliga inspirationsbrev som ger dig tips, insikter och råd om nya arbetssätt, processer och säkerhet kopplat till Microsoft 365, Azure och olika verktyg i Microsofts molnplattform.