Välkommen Patrik Lindholm

Den snabba utvecklingen av tjänster inom Office365 familjen ställer ett ökat krav på förståelse och insikt hur man bäst omvandlar tjänsterna till värde för sina kunder. När utvecklingen och implementation inte är ett hinder så blir förmågan att omsätta befintliga och kommande tjänster till affärsnytta framtidens utmaning för oss som IT-leverantör.

WeSafe IT stärker sin förmåga att leverera detta med Patrik i teamet. Patriks försäljningserfarenhet och kundvårdsfokus kommer stärka WeSafe inom detta område. Patrik har också erfarenhet av Office365 implementeringar och av att matcha dess applikationer till affärsnytta.

Patrik kommer arbeta i vårt leveransteam, ansvarig för hela processen från försäljning och matchning av tjänster till projekt och implementation. Detta är en roll som vi tror kommer passa både våra kunder och Patrik perfekt!

 

Välkommen till WeSafe, Patrik!

 

 

Inspiration och kunskap direkt till din inkorg

Signa upp dig för vårt månatliga inspirationsbrev som ger dig tips, insikter och råd om nya arbetssätt, processer och säkerhet kopplat till Microsoft 365, Azure och olika verktyg i Microsofts molnplattform.