Tack för året som gått – nu blickar vi framåt mot 2023!

Nu står julen återigen för dörren och det börjar bli dags att förbereda sig för julfirande. Men innan vi firar jul brukar vi på WeSafe passa på att sammanfatta året som gått. 

En god jul och gott nytt år hälsning 2022

Under de senaste åren har den ena krisen avlöst den andra. När vi äntligen såg ljuset i tunneln i alla pandemirestriktioner så möttes vi av de tragiska nyheterna att kriget i Ukraina var ett faktum. Ett pågående krig i närområdet tillsammans med en skenande inflation och pågående energikris ställer återigen allt på sin spets och utmaningarna för både individer och företag är många och omfattande. 

 

WeSafe presenterar Evergreen+

Trots det tumultartade globala landskapet, har 2022 varit en tid av tillväxt för WeSafe. Vi fortsätter vår tillväxtresa med en organisk tillväxt på 45 % under året. Tillväxten har inneburit att vi har fått hälsa många nya fina företag välkomna som kunder hos WeSafe. Vi vill passa på att tacka alla nya och befintliga kunder för ett fint samarbete under året, det har varit ett rent nöje att samarbeta med er. Vi vill även tacka er för att ni gör det möjligt för oss att fortsätta att utvecklas och att ni, i högsta grad, bidragit till att vi även i år tillhör Sveriges främsta tillväxtbolag. Vi mottog, för femte året i rad, utmärkelsen som ett av Sveriges Gasellföretag. 

För att möjliggöra tillväxten och kunna fortsätta leverera samma fina service till nya och befintliga kunder har vi även sett vår personalstyrka växa under året. Det är verkligen inspirerande att se hur nya medarbetare kommit in och på kort tid bidragit med nya färdigheter, idéer och perspektiv. Även personalen som varit med oss under en längre tid fortsätter att växa i sina roller och utveckla sina färdigheter ytterligare. Denna expansion och utveckling av våra team har gjort det möjligt för oss att ta oss an nya större projekt och fortsätta lanseringen av nya innovativa tjänster och paketeringar. Ett lysande exempel på en sådan tjänst är Evergreen+ som lanserades under året. Det är en tjänst som framtidssäkrar din Microsoft 365 plattform och hjälper dig att optimera din investering i Microsofts molntjänster. Ett annat exempel är vår egen Teamsapp som gör det möjligt för oss att möta och integrera med dig direkt i Teams. I appen finns allt du behöver: beställ mobiler, datorer och licenser och ta fram kundspecifika rapporter. Chatta direkt med vår helpdesk eller låt vår smarta, automatiserade ärendehantering hjälpa dig. 

 

Vi är förväntansfulla över 2023

Vi vill från botten av våra hjärtan tacka vår personal för ert hårda arbete under året som gått, era ansträngningar går inte obemärkt förbi. Tack för ert aldrig sinande engagemang och ert outtröttliga arbete för våra kunder. Tack för ni bryr er som ni gör och för att ni i så hög grad bidrar till att vi år efter år når våra uppsatta mål. Att vi fick den stora äran att ta emot utmärkelsen ”Årets företagare i Malmö 2022” är ett lysande exempel på vad vi tillsammans kan uppnå.  

Vi vill även tacka Microsoft för ännu ett år av fint samarbete med mängder av lyckade gemensamma initiativ. Vi ser en enorm efterfrågan på Microsoft Viva, en medarbetarplattform för modernt hybridarbete. Den efterfrågan tror vi blir än större under 2023 i takt med att det nu börjar rapporteras om hybridarbetets svårigheter. Tekniken kommer att vara avgörande för att hjälpa medarbetarna att navigera i det nya arbetslivet som växt fram i kölvattnet av pandemin. Vi ser fram emot att under 2023 tillsammans med Microsoft hjälpa fler kunder att dra nytta av de kraftfulla verktyg som plattformen tillhandahåller för att skapa en framgångskultur där framsteg kan mätas och personalen håller sig friska, engagerade och produktiva. 

Trots att vi lever i en osäker tid där media många gånger målar upp en nattsvart bild av framtiden, väljer vi att se på 2023 med hopp, optimism och potential till stor förändring. Vi ser med tillförsikt fram emot många bra möten och projekt för att tillsammans med er fortsätta utforska nya möjligheter. 

 

God jul och gott nytt år från WeSafe!

Inspiration och kunskap direkt till din inkorg

Signa upp dig för vårt månatliga inspirationsbrev som ger dig tips, insikter och råd om nya arbetssätt, processer och säkerhet kopplat till Microsoft 365, Azure och olika verktyg i Microsofts molnplattform.

Upheads Evergreen

Vi tar hand om hela er IT-miljö.

Från produktivitet och effektivitet, till uppdateringar, säkerhet och efterlevnad. 

Läs mer