Grattis Martin, Peter och Per – Årets Företagare i Malmö 2022

WeSafes grundare Martin Liljenberg, Peter Fritzon och Per Liljenberg står som vinnare av Årets Företagare i Malmö 2022. Att bli utnämnd till Årets Företagare är något ärofyllt och ett bevis på lyckat företag.

Pris för årets företagare

– Vi är oerhört stolta och tacksamma för det här priset. Att få det här priset är ett erkännande och betyder väldigt mycket, både för oss men också våra medarbetare. Deras engagemang, hur de ställer upp för varandra och våra kunder är imponerande, säger Peter Fritzon, VD.

Motiveringen lyder:

Martin Liljenberg, Peter Fritzon och Per Liljenberg har i en stor och föränderlig bransch hittat sin nisch inom IT-tjänster. WeSafes huvudfokus är Microsofts molntjänster och det har också varit det vinnande konceptet – att bli bäst på ett område. De har genom målfokuserat arbete skapat trygga och personliga tjänster för andra företagare i regionen. WeSafe har förflyttat sin roll i kundernas företag från att vara en stödfunktion till att vara en central roll i kundernas affärsutveckling. Som kund är man dock aldrig lämnad utan hjälp inom andra områden, tack vare trevlig och engagerad personal får man den hjälp man behöver. WeSafe lyckas med att vara den externa IT-leverantören med de personliga tjänsterna som gör att man som kund känner att man har allt stöd man behöver, även om man inte har hjälpen inom sitt bolag. WeSafe är ett bolag som växer, men man väljer att växa i sitt närområde för att kunna behålla närheten till sina kunder. WeSafe är engagerade i nätverk i Malmö och stöttar idrottsföreningar.

Martin Liljenberg, Peter Fritzon och Per Liljenberg utses till Årets Företagare i Malmö 2022 för att på ett lokalt plan vara en högklassisk leverantör av IT-tjänster fokuserad i världsledande Microsoft molntjänster. De har kunden i centrum och med hjälp av erfarenhet och kompetens hos alla kollegor levererar de det de lovar och mycket mer.

 

Vill du läsa mer om Året Företagare, läs här!

 

 

 

 

Inspiration och kunskap direkt till din inkorg

Signa upp dig för vårt månatliga inspirationsbrev som ger dig tips, insikter och råd om nya arbetssätt, processer och säkerhet kopplat till Microsoft 365, Azure och olika verktyg i Microsofts molnplattform.