Gasellföretag 2023

Det är med både ödmjukhet och glädje vi återigen står som en av Sveriges främsta tillväxtbolag. För sjätte året i rad är vi stolta mottagare av utmärkelsen Gasellföretag 2023!

Våra dedikerade kollegor är kärnan i denna framgång. Tack vare er har vi skapat en företagskultur som både anpassar sig till digitaliseringens snabba utveckling och ständigt prioriterar våra kunders behov. Er passion och expertis lyfter oss varje dag!

Gasell 23

Ett stort tack till alla våra kunder och partners! Ni utmanar oss, inspirerar oss och är orsaken till att vi kan fortsätta vår resa med att optimera och modernisera IT.

Digitaliseringens framfart har förändrat spelplanen för alla, individer som företag. IT har gått från stödfunktion till att spela en nyckelroll för företags affärsutveckling och tillväxt. Vi ser fram emot att fortsätta stödja er på denna resa och ser fram emot kommande år!

Inspiration och kunskap direkt till din inkorg

Signa upp dig för vårt månatliga inspirationsbrev som ger dig tips, insikter och råd om nya arbetssätt, processer och säkerhet kopplat till Microsoft 365, Azure och olika verktyg i Microsofts molnplattform.