Gasellföretag 2022, femte året i rad!

Det är med en stor portion ödmjukhet, men också mycket glädje och stolthet som vi tillhör Sveriges främsta tillväxtbolag och därmed tagit emot utmärkelsen Gasellföretag 2022 för femte året i rad!

Gasellföretag 2022

Vi vill rikta ett stort tack till vår fantastiska personal, utan er hade detta inte varit möjligt! Tillsammans med er har vi skapat en kultur där vi alltid sätter våra kunder i fokus. Vi lägger ett stort värde i våra anställdas utveckling inom företaget och ger alltid de bästa förutsättningarna för det. Det stora engagemanget och drivet gör det möjligt för oss att ligga i framkant i molnvärlden som ständigt är i rörelse.

Ett stort tack till våra kunder och partners. Tack för att ni låter oss fortsätta att utvecklas och leverera tjänster i enlighet med vår vision – att förenkla och effektivisera IT. 

Genom vårt målfokuserade arbete med Microsofts molntjänster, har vi gått från att vara en stödfunktion åt företag till att ha en central roll i kundernas affärsutveckling. Vårt fokus har alltid varit att ge affärsnytta till våra kunder, de ska inte nöja sig med att “IT bara ska fungera”. Att vara den externa IT-leverantören med personliga tjänster och stöd, ger en trygghet till våra kunder trots att man inte har hjälpen inom bolaget.

Varje dag gör vi allt vi kan för att hjälpa er att maximera er investering i Microsofts molntjänster.

Tack än en gång, vi ser fram emot ännu ett år tillsammans! 

Inspiration och kunskap direkt till din inkorg

Signa upp dig för vårt månatliga inspirationsbrev som ger dig tips, insikter och råd om nya arbetssätt, processer och säkerhet kopplat till Microsoft 365, Azure och olika verktyg i Microsofts molnplattform.