Ett varmt tack till alla våra kunder, partners och medarbetare för 2020, nu blickar vi framåt och välkomnar 2021!

Julen står för dörren och ett annorlunda och speciellt år närmar sig sitt slut. Ett år som på många sätt inneburit stora utmaningar och omställningar. Utbrottet av covid-19 har drabbat människor och samhällen världen över och medfört oundvikliga konsekvenser och affärsmässig påverkan.

Tack för 2020

Vi har under året sett att pandemin skapat något av ett momentum för de molnbaserade tjänsterna. Vi upplever även att IT har getts ett större inflytande och på riktigt förflyttat sig från att ses som en kostnadspost, till att bli en central kärnprocess i verksamheten med hög prioritet. Mitt i denna hårda situation upplever vi på WeSafe att vi haft många givande dialoger med er kunder och partners, där vi tillsammans lyckats göra snabba omställningar som har lett till nya möjligheter. Ni har gjort ett fantastiskt arbete i en svår tid som gett erfarenheter och processer som med stor säkerhet kommer påverka hur ni jobbar även efter pandemin. Vi har exempelvis insett att mycket jobb och möten kan ske på distans, vilket hjälper oss att bli mer flexibla i framtiden. Undersökningar visar på att nästan 50 % av företagen tror att hälften av deras arbetsstyrka kommer att jobba större delen hemifrån även efter pandemin.

Vi på WeSafe vill passa på att tacka alla våra kunder och partners, nya som gamla, för att vi har fått vara en del av ert arbete under året som gått. Vi ser med tillförsikt fram emot att få fortsätta det arbetet under många år framöver.

Avslutningsvis vill vi passa på att tacka alla våra fantastiska medarbetare. Det är helt otroligt vilket ansvar ni tar och hur ni engagerar er för att göra ert bästa för varandra och våra kunder i alla lägen. Ni har haft en tuff höst med hög arbetsbelastning som ni har hanterat på ett lysande vis. Vi ser fram emot ett nytt år med er och de nya kollegor som är på väg in!

Från WeSafe till er alla God Jul och Gott Nytt År!

Inspiration och kunskap direkt till din inkorg

Signa upp dig för vårt månatliga inspirationsbrev som ger dig tips, insikter och råd om nya arbetssätt, processer och säkerhet kopplat till Microsoft 365, Azure och olika verktyg i Microsofts molnplattform.