Året 2023 hos WeSafe: En resa mot framtiden och Upheads Sverige

Året 2023 har snart svept förbi oss, med ett virrvarr av spännande ögonblick och stora förändringar. Det är med en glädjefylld känsla av stolthet och entusiasm som vi blickar tillbaka på dessa händelser, och vi vill dela några av de mest minnesvärda stunderna med er alla.

God Jul 2023

Upheads Sverige

Höjdpunkten av året, som satt sin prägel på vår resa, är vårt samgående med Upheads-familjen från och med den 1 september. Detta partnerskap är inte bara en förändring i namn. Det är en symbol för nystart och en inbjudan till en ännu mer dynamisk framtid. Internt känner vi oss redan som fullvärdiga medlemmar av Upheads-familjen. Snart kommer även ni, våra kunder och partners, få uppleva WeSafe som Upheads Sverige. För närvarande går vi under namnet ”WeSafe, en del av Upheads”, men vi räknar dagarna till vi blir Upheads Sverige. Detta i samband med lanseringen av vår nya hemsida under det första kvartalet 2024.

Denna förändring av identitet och gemenskap har gett oss ny energi och öppnat upp spännande möjligheter. Vår strävan är att förbli er kompetenta och pålitliga partner samtidigt som vi omfamnar lärdomarna från Upheads för att lyfta våra tjänster och service till nya höjder. Genom pågående systemskiften och en djupdykning i våra kundvårdsrutiner strävar vi efter att ge er ännu bättre uppmärksamhet och service. Vi tror starkt att dessa förändringar kommer resultera i tydliga fördelar för er, vilket är vår yttersta målsättning i allt vi gör.

Nya lokaler

Som en del i vår satsning att skapa ett starkt huvudkontor i Malmö flyttar vi till en ny, fräsch lokal till sommaren. Denna förändring kommer inte bara att påverka vårt dagliga arbete. Utan skapar också en inbjudande plats för givande möten och interaktioner med er. Vi ser med glädje fram emot att välkomna er till vår nya hemvist till sommaren!

Gasellföretag 2023

Att vi under 2023, för sjätte året i rad, ha blivit erkända som Gasellföretag av Dagens Industri är en bedrift som endast är möjlig tack vare ert fortsatta förtroende och engagemang. Utan er kunder vore vår resa inte möjlig. Vi ser fram emot att dela fler år av tillväxt och framgång med er.

AI, artificiell intelligens

Under 2023 har vi även tagit stora kliv inom området AI, och den överväldigande entusiasmen från er har varit inspirerande. Er feedback och intresse är vår drivkraft, och vi ser fram emot att fortsätta erbjuda nya och innovativa tjänster som skapar ännu större värde för er under det kommande året.

Så, till er, våra fantastiska kunder och engagerade medarbetare: Ett varmt tack för det gångna året. Vi ser fram emot att dela fortsatta äventyr och framgångar tillsammans med er. Framtiden är vår gemensamma resa, och tillsammans kommer vi göra den stålande!

 

Sist men inte minst vill vi önska dig God Jul och ett Gott Nytt År. Vi vill också skicka med en tidig julklapp, Martin Liljenbergs e-bok om Artificiell intelligens och strategier för SMB.